gula_09 Kerimova ilk 3 aya qədər həkim dedi ki bikini qarın getmə amma sonra olar indi tərəddüdlü qalmışam gedim ya yox
Kerimova Qızlar dovlet xestexanada doğuş edecek olanlar sıyahı hazırlamısız? Neler qoyulmalıdır çantaya? İlk hamılelıkdı cox vasvası olmusam bırden eksık olar nese olar
Vuqarzehra-04 Elli98 gula_09 salam birşey soruşmağ istiyirəm sizdən 6 həftəlik hamiləyəm təzə daxil olmuşam dünən yoxlanışa getdim dediki üreyi döynmür yeni döyünür balacadı dedi inkşafdan dayanıb 8 hefteye kimi gözdüyek sizden soruşmağ istrem ki neçe heftede döyündü?
Tunzaliee Vuqarzehra-04 mene de ele deildi. İnkşafdan dayanıb sağlıqsız hamilelikdi dedi herşeyi dayandır özü düşecek
Asel_27 Vuqarzehra-04 8 hefteye kimi gözle bezen olur ele 6 heftede heç ürek döyüntüsünü eşitmiyenlerde var birazda gözlüyün görün nece olacaq
Nishana Elli98 Salam mən Türkiyədə qalıram və 37+0 hamiləyəm bu gün həkimə getdim ve altdan yoxladı mənə 6dm açığlıq olduğunu dedi qaynanam 25 gəlməyini istəyir qaynımın ad gününə düşsün deyə həkimə elə dedi və həkim evə göndərdi bzii ki istirahət elə saxlaya bildiyimiz qədər saxlayaq deye
LamiyaCetinkaya Nishana quzum 6 cmlə bugün sabah doğarsan sən, evə niyə getdin ki ? Ağrı vursa xəstəxanaya çatdırmaq çətin olacaq. 5 gün duran deyil o uşaq
Asel_27 Aenor inşallah gələrrik🙏🏻Yaxşı fikirleşek yaxşı olsun,özüme hedef qoyuram 25 hefteden bu problemleyem 28i gözdüyürdüm oldum indi 30 sonra uje çox qorxmuyacam 🙏🏻
gula_09 Irade_2021 mən 13dən getmək istəyirəm həkim icazə verir amma bikini ilə qarına tərəddüdlü qalmışam
Irade_2021 gula_09 Qarina getmirem duzu.Amma beden eletdirdim.o usaga tesir elemir.Lazeri ona gore hekimler qoymurki qorxudan acilis ola biler.men qizimdada geymisem.9ay bundada getdim
Aenor Asel_27 məndə 24 həftədə 30 mm idi, 26-da 32 ölçüldü, elə uzanıb qalmışam, müalicə də gedir yaxşı olar deyə düşünürəm, ürəyim heç narahat deyil, çox da takmıram😂🙏
Melodimm Kerimova Səbr elə az qalıb doğuma InsAllah🤲🏻Bəlkə doğumdan qorxursan?Məndə 36 həftədə qorxuya düşdüm hərşeyə ağlamaq istəyirdim.37 keçmişəm düzəldi.Adam öz özünə sual verir görəsən necə olacaq.Pozitif doğum hekayələri oxu😊
RabiaUsama Nnnnn2402 Məndə olub 14 həftəlik olanda 6mm idi həkim müalicə yazdı 10 gün yataq rejimi məndə qanama da olmuşdu Allaha həmd olsun sağaldı