Asel_27 Elli98 Salamm❤️28+2 heftelikem men,uşağlığ boynu qısalması var biraz mualiceynen düzeldim ama yenede doğuma geder qorunmalıyam🫠🤦🏻♀️🤷🏼♀️
Sabina977 Asel_27 neçə həftəlikdə neçə mm idi sizdə? Məndə 23 həftədə 37mm yataq rejimi müalicə yazıb.sağ salamat alaq inşAllah
Irade_2021 Tunzaliee XQ analizi ver 2gunnen bir tekrarlar.Hekiminiz kimdi?menim hekimin EGE hospitalda Aygun Akbarovadi.cox savadli hekimdi.risqli hamilelikler aparir
Irade_2021 Tunzaliee Eger sagliqsiz hamilelikdise pis olma.sevinki usaq qusurlu olmasin.Yeni aile qurmusam InsAllah yene olar
Tunzaliee Irade_2021 hee dedi sağlıqsız hamilelikdi zaten dedi özü düşecek boş kisedi. Dedi saxlaya bilerem iyne dermanla ama deir qüsurlu olar
Gulsum_gg Salam mən sağ salamat hamı dardan qurtarsın bizdə içində amin Mən 29+4 Allah.in izniylə az qalıb bizdə kesır olacaq deyə 38 də götürəcəyik inşallah Allah deyən olsun
Nnnnn2402 Tunzaliee inşAllah tez bir zamanda Allah sene sağlıqlı hamilelik övlad qismet eder🙏🙏🙏 özün nese hiss edirdin ki sağlıqsızdı ya nece?
Tunzaliee Nnnnn2402 yox heçne hiss etmirdim hevesnen getmişdim ürek seslerini eşitmeye dedi ki sağlıqsız hamilelikdi
Gul91 Tunzaliee yoldaşınız getsin testesteron hormon testi versin,kişilərdə hormon zəif olanda hamiləlik davam etmir,boş hamiləlik olur.
yenimama Elli98 salam 20 hefteliy hamileyem wukur yaxsi gedir agrilarim var ama uzandim oturdum agridan qalxa bilmirem🫠
gula_09 Tunzaliee dış gebelik kimi başa düşdüm, çalışın özünüzü motivə edəsiniz inşaAllah ki sağlam bir övlad qismət olar tezliklə🙏🏻🙏🏻
Tunzaliee gula_09 yox boru hamileliyi filan deil. Sadece 8 hefteye keçmişem ama kise 6cı heftede qalıb içindeki embrionda inkşaf elemir
Irade_2021 gula_09 Men gedirem.Hekim 12heftesinnen meslehet gordu amma men 10heftesinnen butun bedene getdim
gula_09 Irade_2021 mən 13dən getmək istəyirəm həkim icazə verir amma bikini ilə qarına tərəddüdlü qalmışam