555eeee67 Qizlar oyaq olanınız varmı?Məndə ishal olur e bu gun nədən olar bilmirəm qarnıma pis ağrilar verir
ulker-1120 Tunzaliee salam. Məndə də ilk hamiləlik 6cı həftəsində düşdü. Həkimlə danışdım dedi mensin 3cü günü gəl müayinə edək. Elə qorunduq ki gələn mensdə həkimə gedim. Olmadı mens 😃 indi 17 həftəlik hamiləyəm. Yəni səbəbsiz öz özündən inkişafdan qalıb öz özündən də düşdü. Öz özündən yemə də hamilə qaldım. Şükür hələki hərşey normal gedir. İnşallah 2 aya siz də yenidən gözəl xəbər postunuzu açarsınız 💖
Lalekkdkd Tunzaliee 1 ay sonra hamile qaldim mende zob var idi inkişaf qalirdi 8 heftelerde sende get zobdan analiz ver oksigen klinikasinda mehemmed hekim var menm hekimim odu sebebini ele o tapdi indi hamileyem 18 heftelik
Tunzaliee Lalekkdkd mende de zob var imiş analiz verende çıxdı ona göre derman içdim. Siz ümumi analiz verib tapdılar sebebi?
Ays__c LamiyaCetinkaya normal 39/40 mm olmalıdı. Mən 20+5 həftəliyəm 33 mm dir hələ də yataq rejimindəyəm.
LamiyaCetinkaya Ays__c mənim 22-23 həftədə 34 mm idi, bundan əvvəlkində də 35′dən yuxarı çıxmayıb. Narahat olmayın çox normaldı, həkim hər ehtimala qarşı önləm alıb yəqin ki ❤️
Sureyya1999 Salam qızlar. Mən 30 həftəlik hamiləyəm şiddətli bel ağrıları ilə həkimimin yanına getdim müayine edib u hərfi qədər genislənmən var dedi. Erkən doğum olar deye çox qorxuram😔
Bebisim3333 Melodimm menim yanimda be qizlarla yazisir danisir intar elemek istremmm bezmişem ay Allahim dozemirem
Melodimm Bebisim3333 Baş düşmədim sən niyə intahat edirsen o özü intahar eləməlidir ki mənasız adamdı.Qizlarla danışdığı yerdə vur başının arxasından tərbiyəsizlik eləməsin.Nece illik evlisen mamangil bilir?Bilirsə sən rədd elə elə adamı yanından.Gedib biabr ele onu.Ailesinede danış sizin oğlunuz belə belə edir.
Irade_2021 Bebisim3333 Siz niye intihar eliyirsiz?O utansin halal yoldasin qoyub basqasiynan danisdigi ucun.Heyat gozeldi dadin cixart baci.Deymez kimese gore ozunu oldurmek
Lalekkdkd Tunzaliee aha sekerden flan verdim hamisinnan verdim axrda zob cixdi zoba görə 2 defe dusuk yasamisam fuad eliyev var onun yanina getdim mualice etdi inside hamileyem amma her seher acqarna derman var onu atram sukur heleki yaxsiliqdi qorxma esas odu sebebni bilirsen indi her seye care var
FirayMursal Salam qızlar.Necəsiz? Biz artıq 21+4 olduq)qarın altı ezelerın ağrıması olmasa,gezmekde çetinlik çekmesem demek olarki şukur normal keçir 😅