555eeee67 Nnnnn2402 çalışdığın qədər yat canm keçib getsin birinci hamiləlikdə 12 sm idi i mende uşaqi ezirdi o dercede yatmasan progestron istifade etmesen artacaq
Nnnnn2402 555eeee67 biogestdi mendeki şam iyne de sene yazdığınnan uje vurub dünen qurtardıq tabletka da difaston içirem
Tunzaliee Yildiz_20 mende eledi kökelmeye meyilli biriyem deye arığ olsamda hemişe dietdeyem ele olurdu heç gün erzinde yemek yemirdim. Ola bilsin ona göre bedenim zeifdi
Yildiz_20 Tunzaliee he ola biler ondan haqlısız yemek yemezlik. etmeyin çalışın salıqlı beslenin çörekden şirinden uzak durdun hem bize faydalara yoxdu olsuzda quluteyinin şekerin xeseliklerin başı ele onlardı hemde kilo aldırır men özüm şeker isdifade etmirem oğlumdan çalışdıqım qeder vermirem çörek şeker mende size tövsüssiye yaxşı xanımsıznız qanım ısındı size 😇
Bebisim3333 Melodimm menim yanimda be qizlarla yazisir danisir intar elemek istremmm bezmişem ay Allahim dozemirem
Tunzaliee Yildiz_20 sizin de Allah övladınızı qorusun her zaman. Men de inşAllah gelib yene burda hamilelik xeberini vererem. Xeyirlisi Allahdan
555eeee67 Qizlar oyaq olanınız varmı?Məndə ishal olur e bu gun nədən olar bilmirəm qarnıma pis ağrilar verir
ulker-1120 Tunzaliee salam. Məndə də ilk hamiləlik 6cı həftəsində düşdü. Həkimlə danışdım dedi mensin 3cü günü gəl müayinə edək. Elə qorunduq ki gələn mensdə həkimə gedim. Olmadı mens 😃 indi 17 həftəlik hamiləyəm. Yəni səbəbsiz öz özündən inkişafdan qalıb öz özündən də düşdü. Öz özündən yemə də hamilə qaldım. Şükür hələki hərşey normal gedir. İnşallah 2 aya siz də yenidən gözəl xəbər postunuzu açarsınız 💖
Lalekkdkd Tunzaliee 1 ay sonra hamile qaldim mende zob var idi inkişaf qalirdi 8 heftelerde sende get zobdan analiz ver oksigen klinikasinda mehemmed hekim var menm hekimim odu sebebini ele o tapdi indi hamileyem 18 heftelik
Tunzaliee Lalekkdkd mende de zob var imiş analiz verende çıxdı ona göre derman içdim. Siz ümumi analiz verib tapdılar sebebi?
Ays__c LamiyaCetinkaya normal 39/40 mm olmalıdı. Mən 20+5 həftəliyəm 33 mm dir hələ də yataq rejimindəyəm.
LamiyaCetinkaya Ays__c mənim 22-23 həftədə 34 mm idi, bundan əvvəlkində də 35′dən yuxarı çıxmayıb. Narahat olmayın çox normaldı, həkim hər ehtimala qarşı önləm alıb yəqin ki ❤️