Gebelikte özel bölgesinde varis olanlar var mı 😞
Gebelikte varis
CansuBiricik beeen👋🤕 ve doktor zorunlu sezeryan dedi. Normal doğum da patlama kesi olursa kan kaybı olacağını söyledi senin için tehlikeli dedi.
Kbrnrkl 1.gebelikte benimde öyle olmuştu sezeryan oldum şuan 2.gebelik 14 .haftama giricem yavaş yavaş oluşmaya başladı sizin kaçıncı haftada çıktı
CansuBiricik zorunlu sezeryan mu oldunuz O yüzden bi ihtimal yok mu ki ya gerçekten denildiği kadar tehlikeli mi?
- Gebeliğim benim 2. Gebeliğim de vardı ama bu kadar yoktu normal doğum yapmıştım kesi dikiş yoktu patlama vs olmadida. Ama bu sanırım biraz fazla 15. Haftadan sonra başladı sanırım yanlis hatirlamiyorsam. Doktor son haftalar daha çok olacağını söyledi 2 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman kesinlesicek
CansuBiricik hiç korkma benim de vardı 22 gün önce doğum yaptım ikinci günü geçti👌🏻😊
CansuBiricik kalp damardan randevu alıp doppler ile baktır eğer doktor kan sulandırıcı vermezse bir ilaç sadece varis çorabı giyersin ben onu da giymedim hiç sorun olmadı sezaryen tabi benim normal yapamayacağımı söylediler zaten ve geçti
Kbrnrkl zorunlu oldum çünkü aşırı ileri bi boyuttaydı yani özel bölgem tanınmaz bi haldeydi çok tehlikeli demişti doktorum 😣
archerwoman aynen doğumdan hemen sonra söndü şaka gibi ama şuan ayakta durmak eziyet 😣
- Düzenlendi
CansuBiricik benımde arka bacaklarımda cıkmıatı hamılelıgım 6. Ayında çok üzülmüştüm ve baya agrı yapıyordu varıs corabı kullandım bi sure suan hamılleıgım son ayındayım cok şükür gecti.doktor gecebılır demişti.dilerim siznkıdr geçer kalmaz🥹🙏🏾
Ama bunu duymustum cok ılerledıyse vs sezaryan yaptırabılıyormus doktor zorunlu kılıyormus
archerwoman varis olduğunu nasıl anlıyoruz ki acaba
- Cvznrrr ağrı yapıyor ayakta duramıyorsun şişiyor nerede çıktıysa
Baby_hurma umarım çok zor ağrılı bir durum
CansuBiricik ayakta kaldığım da cok şişiyor ilişki sonrası bide çok ağrı oluyor.
Kbrnrkl kesinlikle 😕
CansuBiricik Allah yardımcımız olsun 🥴
Cvznrrr benim bacağıma yakın vajinanın üst kısmında çıktı damarlı ve şişti ağrıyorduu ikinci gebeliğimde çıktı ama geçti bacaklar geçmedi sanırım kaldı ama vajina en çabuk geçen
Özel bölgede varis olduğunu nasıl anlıyoruz bakarken görünüyor mu yoksa ağrı şişlik falan mı doktor fark eder mi olsaydı
Baby_hurma benim bacağımın arkasında var geçmedi nasıl kullandınız çorabı ben ayağıma giremedim bile o kadar dar hissettim bidaha çıkmaz mıymış acaba sizin biliyo musunuz geçtiyse
- Düzenlendi
archerwoman özel bir parça dikmişler satenden ayak ucuna gecırıyorsun o corap gıbı parcayı sonra varis çorabını rahatlıkla gıyıyorsun baslangıcta onu yaptıktan sonra eşinizde yardım etsin o sekılde giyin.
Tek başımada giydiğim zamanlar oluyordu ama zor olabılıyor destek alırsan hafiflersin.
Sabah uyandığımda ayaklarımı 20,25dakıka dıkıyordum havaya ondan sonra giyıyorum akşam yatana kadar cıkartmıyordum.çok zorlandım ama cok sukur gecti🥹 bu sekılde sizde düzenli kullanın
- Düzenlendi
Baby_hurma merhabalar doktor sadece varis çorabı mi önermişti size? Kan sulandirici vs kullandiniz mi? Çok zaman geçmiş üstünden kusura bakmayın:) birde diz üstü mü kullanmistiniz çorabı