Ftm55 Bukre_ ayy çok heyecanlı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 şuan doğum ücreti ne kadarmış acaba
Bukre_ Ftm55 Ben nisan ayında doğum paketi aldım hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum doğum muayeneler testler herşey dahil 25bindi ama fiyat güncellemesi gelmiş aynı paket şu anda 50bin olmuş
iremmmma Merhabaa ben de atakumdaym. Bugün 9+1 olduk bende medicana da birsen hanıma gidiyorm ama liv hospital gamze hanımı da denemek istiyorum gidip memnun kalan var mi acaba 🤗
Sermec27 iremmmma birsen hanım nasıl acaba bende belli bir haftadan sonra geçmek istiyorum ikinci oğlumda Medicana da doğdu bu da nasıp olursa orda doğsun istiyorum ikisininde doğum günü aynı olsun istiyorum acaba muayene ücreti ne kadar şu anda 5 ay önce 850 ydi
arventuba Bukre_ şahane bir ücret gerçekten ama fiyatlar da malum artık.. doktora göre de fiyat değişiyor mesela doçent olunca fiyat artıyor ama sadece doğum ücreti verseydiniz bile iyi bir doğum ücreti olurdu sağlıkla gelsin 💖🌸
arventuba Sermec27 aminnnnn tüm hamişler sana dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler benim de ilk evladım doğumdan sonra vefat etti rabbim sana da bana da evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin🌸💖
Sermec27 arventuba rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizleri Allah razı olsun rabbim bu evlatlarımızi bizlere bağışlasın bol bol dua edelim birbirimize 🤲💙♥️
Bukre_ arventuba Evet evet o konuda şanslıyız biz doğum paketi alırken ödenemeyecek bir miktar değildi taksitte yapmışlardı, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 💕
iremmmma Sermec27 1150 lira muayne ücreti. Birsen hanım cok tatlı birisi şuanlık memnunum ben ama hastaneden emin değilim liv hospital daha cazip geliyor hastane konusunda.
Sermec27 iremmmma ne kadar pahalanmis 5 ayda ya bilmiyorum medinacaya geçme düşüncem var ama bakalım inşallah o günlere gelebiliriz Allah’ın izniyle ben hastahaneden de doğumdan da çok memnun kalmıştım ikinci oğlumu orda doğurdum tavsiye ederim 🤲
Ftm55 Sermec27 iremmmma ben üç hafta önce gittim 850 liraydı muayene ücreti zam gelmedi diye biliyorum doktora göre mi değişiyor acaba Birsen hanımda prof değil
iremmmma Ftm55 benim eşimden dolayı özel sağlık sigortam var ama sekreter hanım muayne ücretlerinin sigortasız halini bu şekilde bilgilendirdi. Belki sigorta %80 ini karşıladığından yüksek ücret üzerinden indirim yapıyorlardır bilemiyorum.
Ftm55 arventuba olabilir ben ilk araştırırken hepsinin opr dr olduğunu bir tane prof olduğunu görmüştüm
Ftm55 arventuba evet evet olabilir doğum ücretleride farklıymış çünkü Peki siz de multivitamin olarak elenatal 2 mi kullanıyorsunuz