Deryam35 Vincenzo Haftamda kontrole gittim doktor boyu 50 cm kilosu 2900 dedi. 37. Haftadan tekrar kontrole gittiğimde hem devlet hastanesinde kontrol ettirdim hemde aynı gün kendi doktoruma gittim. Devlet hastanesinde bebeğimin boyu 51 cm çıktı. Kendi doktorumda ise aynı gün bebeğimin boyu 49. Cm dedi doktor. ultrason tarihinde haftasından küçük duruyordu. Doktora sebebini sordum doktor haftaya takılma ölçüm bazen yanlışta olabiliyor dedi. Sanırsam cihazdan cihaza değişiyor
Vincenzo Deryam35 öyleymiş cihazlarda %10 hata payı mı ne varmış sanırım ama boylu bir bebek baya sizinki maşallah :)
Kubrabaytekin Vincenzo kanala girdiğini nasıl anladı doktorunuz acaba normal muayenede mi. Bende en son gittiğimde sormuştum ama ultrasonda gözükmez alttan muayene etmem gerekiyor demişti
Vincenzo Kubrabaytekin bi kez alttan muayene etti geçen hafta çatı muayenesi o zaman demişti kanalda değil diye, ultrasonda yerini görebiliyorlar sanırım bu hafta sadece usg baktı yine girmemiş dedi
Vincenzo rabiaozcans çok teşekkür ediyorum bilgi için sonlara doğru yavaşlıyor anldığım kadarıyla :) maşallah çok da güzel kilo aralığı sağlıkla gelsin inşallah 🥰
rabiaozcans Vincenzo bende anlamadım valla belkide ultrason cihazından kaynaklı:) sonuçta 10 dk arayla bile farklı kilo gösterebiliyormuş.. aman sağlıklı olsunlarda💖
Vincenzo AlpEmir doktor biraz genetik etken önemli burda demişti anne baba doğunca iriyse bebekte öyle olabiliyor demişti
Vincenzo Kubrabaytekin her doktorun çok farklı yaklaşımları oluyor ben 4 dr gördüm hamileliğim boyunca başka şehirlerde oldugumdan, imkanla cihazlarıyla da alakalı olabilir hiç sıkmayın canınızı
Vincenzo Kubrabaytekin bide siz alttan muayene işini konuşmuş muydunuz ne zaman yapmayı planlıyor çatı için
Kubrabaytekin Vincenzo benim ilk doğumum normal oldu sadece erken doğum yapmıştım. Bunda alttan muayene oldum ama çatıma bakmadı hiç
Vincenzo Kubrabaytekin alttan muayene ile çatıya bakıyorlar sorun olsa diyolar ben kendim sordum öyle demişti :) bi de sizin ilki normalse zaten 2. İçin tekrar yapılıyor mu çatı muayenesi hiç bilgim yok benim ilk gebelik :)
Kubrabaytekin Vincenzo benim erken doğum riskim vardı ağrım olunca daha erken haftalarda alttan muayene yapılmıştı ama en son ki muayeneye kadar açıklığım yoktu hiç. Bakalım 40 oldum bekliyorum bebekte 4 kiloya yakın 🥺
Vincenzo Ece56 diğer anneler de öyle söyledi sizin de öyle olmuş yaklaşık 200 gr ancak artarsa inşallah sezeryana çok gerek kalmaz çok teşeKkür ediyorum cevabınız için :)
Sevgisss Vincenzo 2. Bebeğim oğlum 48 cm 3450 doğmuştu kızımın benim gibi minyon olduğunu söylüyorlar bende 150 boyunda 50 kilo bi bayanım 😂 sağlıklı olsunda kiloya çokta takılmıyorum zaten 🥹
Vincenzo Sevgisss çok tatlısınız :)) kiloya bende takılmıyorum tabiki sağlıklı olsun tek dileğim o :) ama normal doğum için iri ise engel olur dedi dr o yüzden beklemek istemiyorum duruma göre suni ile zorlasam mı haftaya diye fikir almak istedim:)