Vincenzo Kubrabaytekin Kubrabaytekin normal kilosunda ne güzel maşallah :) yavaşlıyor sanırım bi kaç anne daha o şekilde belirtmiş sanırım bende normal için beklesem iyi olacak
Kubrabaytekin Vincenzo teşekkür ederim sağlıklı olsunlar da inşallah 🤲 bende normali bekliyorum 40 oldum ama hiç belirti yok bekliyorum sağlıklı olsunda yeter ki
Vincenzo Hnd_01 sağlıkla gelsin inşallah sizin bebeğiniz de ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi diyorlar 39 a kadar :)
Vincenzo melike12345 çok teşekkür ediyorum diğer annelerin paylaştığı da o şekilde dediğiniz gibi 200 gr civarı ancak artarsa artar inşallah :)
Vincenzo Belginylmz bi yere kadar hızlı alıyor ama sanırım son haftalarda yavaşlıyor diğer annelerimizin dediğiyle öyle anladım ben :)
Vincenzo Srynn doğru diyorsunuz benmde bi iri derken geçen hafta yok hiç iri değil dedi son hafta yine iri dedi anlamadım bende normal istediğimden sezeryana kilodan dolayı dönmek zorunda olmuyum istiyorum :/
Ayseecihangir Vincenzo benimki biraz değişik oldu geçen haftaki doktor 3.300 dedi bu haftaki 3.100 doktor ölçümü fark ediyo
Vincenzo Ayseecihangir farklı hastanelerde mi ölçüm yaptılar, cihazın değişmesi bile etkiliyormuş sanırım
Vincenzo Kubrabaytekin çok uğraşıyorum bende yürüyüş hurma merdiven gibi ama kanala girmemiş bile hala, inşallah dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar da varsın bekleyelim 🙈
Vincenzo Zynp_ese55 ilk doğumsa 4 kg olursa sezeryan diyor benm doktorum, normal için riskli diyor size de öyle söyledi mi doktorunuz
Ayseecihangir Vincenzo evet farklı hastanede oldu bebek kanala indi mi onu bile bilmiyorum sormayı unuttum
Kubrabaytekin Vincenzo kanala girdiğini nasıl anladı doktorunuz acaba normal muayenede mi. Bende en son gittiğimde sormuştum ama ultrasonda gözükmez alttan muayene etmem gerekiyor demişti
Vincenzo Ayseecihangir ölçüm tutan yok diyorlar zaten üç aşağı beş yukarı söyledikleri civarda seyreder sanırım, kanala inince açılma olup olmadığını kontrol ederler mi acaba
Vincenzo rabiaozcans çok teşekkür ediyorum bilgi için sonlara doğru yavaşlıyor anldığım kadarıyla :) maşallah çok da güzel kilo aralığı sağlıkla gelsin inşallah 🥰
AlpEmir Vincenzo sizin beslenmenize göre değişiyor, ben 33 haftadayken bebeğim 1 hafta önceydi , eşim yurt dışına gitti, tüm işler bana kalmıştı , 1 ay sonraki kontrolde bebeğimin kilosu -50 gram çıkmıştı
Vincenzo AlpEmir doktor biraz genetik etken önemli burda demişti anne baba doğunca iriyse bebekte öyle olabiliyor demişti