Kubrabaytekin Vincenzo benim erken doğum riskim vardı ağrım olunca daha erken haftalarda alttan muayene yapılmıştı ama en son ki muayeneye kadar açıklığım yoktu hiç. Bakalım 40 oldum bekliyorum bebekte 4 kiloya yakın 🥺
Vincenzo Kubrabaytekin ilk doğumda 4 kg ve üzeri sıkıntı demişti doktorum ama 2. 3. Doğumun olsaydı problem olmazdı dedi sanırım vücut hafızası mı oradaki kasların alışması mı öyle bir etkisi var, aramızda 1 hafta var hayırlı haberlerle buluşalım inşallah:)
Vincenzo Sevgisss çok tatlısınız :)) kiloya bende takılmıyorum tabiki sağlıklı olsun tek dileğim o :) ama normal doğum için iri ise engel olur dedi dr o yüzden beklemek istemiyorum duruma göre suni ile zorlasam mı haftaya diye fikir almak istedim:)
Kubrabaytekin Vincenzo aminn inşallah ☺️ sizin ne zaman kontrolünüz doğum falan yapacak olursaniz yazar mısınız
Kubrabaytekin Vincenzo benim yarın inşallah bakalım ne diyecek doktor. 41e kadar bekliyoruz demişti ama
Vincenzo Kubrabaytekin benim kontrol bu hafta sonuna doğru çağırmıştı 40 ı bekliyoruz i, tabi haber veririm doğum yaparsanız sizde yazın olur mu ilk fırsatta haberleşelim 🥰
sukriyecengl Vincenzo 38+3 de 3679 gr dı şu an 39 haftalık olduk. Normal istiyorum ama hayırlısı artık bebeğim hızlı kilo alıyor
Vincenzo sukriyecengl bende forumda diğer annelerden okuyorum doktorları doğumu tetiklemek için fitil koydu diyen var, suni ile başlattık vs diyen var sezeryandansa onları mı istesem diyorum siz düşünüyor musunuz
sukriyecengl Vincenzo Doktoruma normal doğum istediğimi söyledim 39 haftalık olduk artık bu hafta belli olur nasıl olacağı. Uygun olursa belki suni sancı da isteyebilirim verirler mi bilmiyorum
Vincenzo sukriyecengl aynı haftadayız sizinle de, doktorunuza gittiğinizde nasıl yol alacağınızı müsait olunca bana da haber verebilir misiniz :)
Nagihanbayrktr sukriyecengl bende 39+1 oldum gelen giden yok 🥺 bebeğin kafasida cuma günü kontrolde tam yerlesmemisti kanala. Yarın tekrardan kontrolüm var. Birde kilo alımı durdu gibi doktor sezeryana alabilirim seni dedi🥺 cuma günü 38+5te 2930 kg demişti bakalım yarın neler bekliyor bizi 🙏
sukriyecengl Vincenzo Merhaba. Haber verebilir misiniz demiştiniz forumda. Dün kontrole geldiğimde 6-7 cm açıklığımın olduğu, aynı gün doğuma alınacağım söylendi. Saat 15.40 gibi doğuma girdim suni sancı verildi. Saat 20.05 civarlarında oğlum doğdu.
Selinakbdk Vincenzo normal istiyorum ama pek mümkün görünmüyor maalesef Salı günü belli olacak inşallah 🤲🏻🤗