Vincenzo ozgeyenigul haftalık kontrole gidiyorsanız geçen hafta kaç kiloydu onu sormak istiyorum, bu haftalarda beklersem kaç gr artış olabilir onu merak ediyorum :)
Sevgisss Benim bebeğim çok az kilo alıyor yaklaşık 34ten beri bi nedenide bulunamadı ölçümler 3 hafta 2 hafta geri çıkıyor değişkenlik gösteriyor 35+6da 2200dü 36+2de 2400 ölçüldü en son 37+3te gittim 2695 ölçüldü ama doktor 400 gram yanılma payı veriyor gelişim geriliğinden korkuyorum ama azda olsa gelişim devam ediyor şuan 37+6yım 6 gün sonra 38+6da sezaryen doğumum var bakalım kaç doğacak minik kızım beni çok endişelendiriyor 🥹
Vincenzo Sevgisss ilk bebeğiniz mi ? İnşallah sağlıkla gelir iri olmasındansa bi tık minyon olması daha iyi diyorlar genelde :)
Sersoy Vincenzo bende 38+2 yim bi 3600 dediler bi 3500 bi 3200 hangisi doğru çıkacak merakla bekliyoruz 😅
Vincenzo Sersoy +- 500 gr hata payı oluyormuş benle aynı durumu yaşamışsınız sizde normal mi istiyorsunuz :))
Mrvdrbgz 38+2 de 3200 dedi iri bi bebek değil dedi. Şuan 38+4 teyim bakalım doğana kadar ne kadar olacak 😅
Moncuk7 37 de 2600 dü 38 de 3100 dü 39 a girdik bugün 3140 😵💫 40 gram almış sadece 🤷🏼normal dedi doktor artık
Vincenzo Moncuk7 o zaman sonlarda yavaşlıyor sanırım kilo artışı bi atak yapmış 500 gr almış yaklaşık, hiç endişelenmeyin:)
Kubrabaytekin Vincenzo 39+1 de gitmiştim en son 3745 gr demişti iri dememisti normal gözüküyor herşey eğer pazartesiye kadar doğum olmazsa sabahı tekrar kontrole gitcem ama son zamanlar sanki kilo alımı yavaşladı gibi geliyor bana
Vincenzo Kubrabaytekin Kubrabaytekin normal kilosunda ne güzel maşallah :) yavaşlıyor sanırım bi kaç anne daha o şekilde belirtmiş sanırım bende normal için beklesem iyi olacak
Hnd_01 Vincenzo son haftalarda sanırım çok kilo almıyor bebisler.benimde öyle oldu.36.haftada 2.850 Gr di.doktorum 3 kilo doğar daha fazlasını bekleme dedi.
Vincenzo Hnd_01 sağlıkla gelsin inşallah sizin bebeğiniz de ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi diyorlar 39 a kadar :)
Meringo Benim bebeğim kilo almıyor maalesef durdu 🥺 36+2 de 2720ydi 37+2 de 2740 ölçüldü bu gün 37+6 yine 2700 ölçüldü anlamsız şekilde. Pazartesi 38+2 de kontrolüm var doğumu başlatacaklar muhtemelen nst sini de yeterli görmedi bebeğin 🥺 kilosu hiç önemli değil kızlar o yüzden boşverin sağlıkla doğsunlar da 🤲🏻🤲🏻
melike12345 Vincenzo 35. Haftada 2,5 kilo çıkmıştı. Bugün 37+5 de 3025 gr geldi. İki haftada yarım kilo. Doktorumun hesaplaması da böyle. Son haftalarda haftalık ortalama 200-250 gr hesaplıyorlar.
Vincenzo melike12345 çok teşekkür ediyorum diğer annelerin paylaştığı da o şekilde dediğiniz gibi 200 gr civarı ancak artarsa artar inşallah :)
Belginylmz Vincenzo bnce hızlı aliy0 35+5 Ken 3100 grmdi bebem şimdi 36+3 olduk şuan kaçış bilmiyorum 18 de gtcem
Vincenzo Belginylmz bi yere kadar hızlı alıyor ama sanırım son haftalarda yavaşlıyor diğer annelerimizin dediğiyle öyle anladım ben :)
AlpEmir Vincenzo sizin beslenmenize göre değişiyor, ben 33 haftadayken bebeğim 1 hafta önceydi , eşim yurt dışına gitti, tüm işler bana kalmıştı , 1 ay sonraki kontrolde bebeğimin kilosu -50 gram çıkmıştı
Sevgisss Vincenzo 2. Bebeğim oğlum 48 cm 3450 doğmuştu kızımın benim gibi minyon olduğunu söylüyorlar bende 150 boyunda 50 kilo bi bayanım 😂 sağlıklı olsunda kiloya çokta takılmıyorum zaten 🥹
Srynn Benim 37+0 da 3395 dedi bgn 38+0 da 3000 kg civarı dedi kesinlikle ölçümlerr güvenmiyorum artık. İlk hamileliğimde de 4 kg geçti demişti 3690 doğmuştu kızım cok güvenmeyin ölçümlere doğru cıkanı duymadım daha
Vincenzo Srynn doğru diyorsunuz benmde bi iri derken geçen hafta yok hiç iri değil dedi son hafta yine iri dedi anlamadım bende normal istediğimden sezeryana kilodan dolayı dönmek zorunda olmuyum istiyorum :/