Minnosaannee Zehra_oztepe söyle bi durum var sigortaya göre değişiyor. Bazı özel sigortalarda farklılık gösteriyor bunu da unutmayın. Sorarken ona göre sorun. Mesela bende doğum zamanı sorduğumda bi kadın 8 bine doğurdum dedi ama ben 1.5 verdim . Ozel sigortamiz büyük bi kısmını karşılıyor bizde . Sezaryen olursanız da sadece 200 lira vereceksiniz demişti bana. Normal şartlarda sezaryen daha pahalıdır değil mi ama bizim kurum güzellik yapıp sezeryanun hemen hemen tamamını karşılıyor Du. Ozel sigorta ise sizin ki hastanenin ozel sigortalar bölümüne sormanız lazım
Nur2519 Dün doğum ücretini sormak için Buhara’yı aradım 13950 dediler bana. Emekli sandığına bağlıyım, kaçıncı doğum diye de sordular bunlara göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum. 10 Ocak doğumum.
melekmommm naneliseker_ benide korkuttular ama yok olmadı karnıma filan bastırmadılar alttan parmaklama olayı olmadı 😂
Yusufeymenimm Esrashshshssh bir tane var oda hiç bir şeye bakmıyor sadece kafasını ölçüyor kalbine bakıyorum sonra kalk haydi birde sıra alması imkansız gibi bir şey randevu bile açmıyorlar
Yusufeymenimm emirasafMom dimi ya alışverişe başladım korkuyorum sormadan erkek falan der mi diye 3 doktor kız dedi
Deryaozydn1 emirasafMom Erzurum’da şehir hastanesinde olcak benimde doğum ilk humeyraya bakıldım Buhara’da sonra şehir hastanesinfe gülsün hanımdı doğum iznine çıktı diye 3 aydır Nurcan hanıma geçtim
Papatya07- naneliseker_ bir gün önce görüştüm 13900 dedi doğum paketi , fakat Prof girerse onun fiyatı değişiyormuş