naneliseker_ Hmyra25 teşekkürler. Icim rahatladı 🙃 Dikiş estetik miydi? Eli hafif diyorlar ama inşallah öyledir.
Minnosaannee Nnewmommy kurban bayramı arifesinde doğum yaptım. Zaten o gün hizmet veren 2 doktor Muhammed bey ve güldemet hanım vardı. Önce ki günden randevu aldım . Çok fazla odemim olmuştu son günlerde elim ayağım yüzüm aşırı şişmişti kilolu olmamama rağmen. Benim geceden sancılar başlayınca tam açıklıkla gittim hastaneye . Bayram öncesi olduğu için tüm doktorlar bayrma izindeydi. Mecburen demet hanım girdi doğuma zaten toplamda 1 saat bile sürmedi
Zehra_oztepe naneliseker_ eğer organizasyonlu bi odaysa eğer 20 bin olabilir bence 13 bini duyunca çok sevindim bende açıkçası 😃 aslında kuzenim şehir hastanesine takipliydi taaa ki bazı aksilikler olana kadar demet hanım doğumunu yaptırmış. Bu arada şöyle bi durum var kuzenimin muayene ücreti diğer şeylerle beraber 13 bin tutmuş olabilir onu es geçmeyelim o zaman şöyle bir şey oluyor 10 11 13 bin arası değişiklik gösteriyor 😃 Allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin 🤲🏻
Minnosaannee Zehra_oztepe söyle bi durum var sigortaya göre değişiyor. Bazı özel sigortalarda farklılık gösteriyor bunu da unutmayın. Sorarken ona göre sorun. Mesela bende doğum zamanı sorduğumda bi kadın 8 bine doğurdum dedi ama ben 1.5 verdim . Ozel sigortamiz büyük bi kısmını karşılıyor bizde . Sezaryen olursanız da sadece 200 lira vereceksiniz demişti bana. Normal şartlarda sezaryen daha pahalıdır değil mi ama bizim kurum güzellik yapıp sezeryanun hemen hemen tamamını karşılıyor Du. Ozel sigorta ise sizin ki hastanenin ozel sigortalar bölümüne sormanız lazım
Nur2519 Dün doğum ücretini sormak için Buhara’yı aradım 13950 dediler bana. Emekli sandığına bağlıyım, kaçıncı doğum diye de sordular bunlara göre fiyat değişiyor mu bilmiyorum. 10 Ocak doğumum.
melekmommm naneliseker_ benide korkuttular ama yok olmadı karnıma filan bastırmadılar alttan parmaklama olayı olmadı 😂
Yusufeymenimm Esrashshshssh bir tane var oda hiç bir şeye bakmıyor sadece kafasını ölçüyor kalbine bakıyorum sonra kalk haydi birde sıra alması imkansız gibi bir şey randevu bile açmıyorlar
Yusufeymenimm emirasafMom dimi ya alışverişe başladım korkuyorum sormadan erkek falan der mi diye 3 doktor kız dedi