Mercimeek YagizAlpsmom ben çok doktor gezdim özel devlet tek memnun kaldığım doktor burcu yücesoy oldu çok içten bir kadın tavsiye ederim canım
Elif3333 Ardencik1 35. Haftamdayim 12.000 sezeryan ücreti doktorun muayenesi 940 tl bütün tahliller kültürler dahil
Haticehrkc YagizAlpsmom hiç bilmiyorum ki onu, ama burda biri sezaryen olmuştu hatta sıkıntılı olunca sezaryene almak zorunda kalmış doktor hanım. Çok memnun kaldığını bebeğinin ve kendinin hayatını kurtardığını yazmıştı geçenlerde
YagizAlpsmom Haticehrkc inşallah sıkıntısız güzel doğumlarımız olur 🙏 1 hafta önce öğrendiğim ve ilk gebeliğim olduğu için çok fazla ayrıntı düşünüyorum ya hiç böyle olacağımı tahmin etmemiştim 😞
mltmtrkl Haticehrkc Merhaba, şuan 4 aylık hamileyim. Bende doktorumu değiştirip Burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti nedir acaba sigortalı çalışanım :)
Haticehrkc mltmtrkl merhaba, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 benim %20 kurum indiririm var o şekilde 619 TL ödüyorum. İndirimsiz olunca da 770 TL oluyor sanırım
mltmtrkl Haticehrkc Çok teşekkür ederim amin inşallah. Hangi kurumlarda indirim uygulanıyor acaba? Sizde sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi amiin ❤️🥹
asell13 YagizAlpsmom ben ayten baymas çöktü ye gidiyorum oğlumda da çok ilgilenmişti şimdide bu bebekte devam ediyorum benim hamileliklerim biraz riskli geçiyor ayten hoca çok güzel idare ediyor durumu
Haticehrkc Mercimeek yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🌸 cinsiyetiniz ne, doğumla ilgili konuştunuz mu hiç