Haticehrkc Mercimeek yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🌸 cinsiyetiniz ne, doğumla ilgili konuştunuz mu hiç
Mercimeek Haticehrkc oğlumuz olacak Allahın izniyle🥹 benim mecburi sezaryen olacak kuzum 38. Haftada alacaklar
Haticehrkc Mercimeek sağlıkla al inşallah kucağına bakalım doğum yapınca haberleşelim çok merak ediyorum burcu hocayla doğum nasıl oluyo 😇
gencbiranne1 YagizAlpsmom Abdulhakim Arısoy gerçekten çok sevdiğim önerdiğim bir doktor. Alanında çok bilgili işini gerçekten dört dörtlük yapan biridir
Gizemd-01 Mercimeek hayırlı olsun 💐 bayağı paylaşım yapmıştı burcu hoca demek biri de sizdiniz. Nasılsınız peki her şey yolundadır umarım
Balbebek012 Mercimeek hayırdur inşallah bir şey mi oldu. Bir de doğum yapmana sevindim hayırlı evlat olsun inşallah Allah size bağışlasın 🩷
Balbebek012 Mercimeek çok geçmiş olsun üzme kendini minik en kısa sürede toparlar inşallah doktordan memnun kaldın mı
Mercimeek Balbebek012 amin kuzum amiinn çok memnun kaldım ben çok rahat geçti ameliyathanr ekibi de çok iyiydi