YagizAlpsmom 4haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim , adana için takibi ve doğumu iyi olan doktor önerilerinizi istiyorum canım annelerim 🫶🏻🫶🏻
Tubakaban YagizAlpsmom özel mi devlet mi soruyorsunz özelde Hatice hanımı çok ocuyorlar muan eucrtleri sigortali 400 sigortasız 600
YagizAlpsmom UmmNasuh hamile kalmadan önce tesadüfen instagramda görmüştüm onu da çok pozitif birine benziyor
UmmNasuh YagizAlpsmom evet çok pozitif tatlı dilli ilgili geçen sene ikinci doğumumu onla yaptım üçüncü gebeliğim şuan ona tekrar gittim beni hemen hatırladı bebeğimin ismine kadar hatırladı çok şaşırdım bütün hastalarıyla çok ilgili ve gerçekten paraci bir doktor değil elinden geldiğince bize indirim yapmaya çalıştı
Haticehrkc Ben Medical Park Dr. Burcu Yücesoy’a gidiyorum. Şimdilik memnunum. İlgili, samimi, güleryüzlü biri. Bi araştırın derim
YagizAlpsmom Haticehrkc bende medikalparkta ki doktorlar arasında kaldım burcu hoca çok samimi duruyor eli nasıl acaba
mltmtrkl Haticehrkc Merhaba, şuan 4 aylık hamileyim. Bende doktorumu değiştirip Burcu hanıma gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti nedir acaba sigortalı çalışanım :)