Liyamm1 Momofelisa anladim.. Onla geçmis olsun insAllah bu gebelik iyi gecer.. Bende pek begenmiyorum ama türk doktor buldum çok iyi 🙏🏻. Hastaneye kayit yapmaniz sart doktor yapmaz bunu siz yapmalisiniz
Beklenenim11 Esmam_ela25 artık kanunlar değişti riskli gebeliğiniz yoksa kanamanız yoksa fransada gebeyken alttan muane etmiyorlar Doktorunuz keseyi göbekten görebilecek büyüklükteyse göbekten bakar ondan sonrada doğuma kadar karından bakmaya devam eder
Esmam_ela25 Beklenenim11 riskim yok çok şükür salı günü gidicem ikili test sonucum çıkmıştır büyük ihtimalle onu söyler belki
Momofelisa Liyamm1 ay bende Marsilya dayım uzak değiliz aslında. Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim? Bir serklaj olma durumum var, buradaki doktorlara güvenmediğim için İstanbul’da yaptırmayı bile düşündüm. Belki sizin doktorunuz beni yönlendirebilir
Liyamm1 Momofelisa tabiki dr selvi dogan çok iyi ben çok begendim kendisini 🙏🏻 Doctolib uzerinden alin randevuyu 2 adresi var zaten 🙏🏻
Liyamm1 Momofelisa Merhabalar bulabildinizmi? Yoksa HFME diye bir hastane var doktor turk ama Erkek çok iyi kadin dogum sef’i🙏🏻
Beklenenim11 Esmam_ela25 evet ikili testi o gün söyler size ama alttan bakmaz dediğim gibi kanun değişti Hangi bölgede oturuyorsunuz bu gidişinizde hastaneye kayıt yaptırmanızıda söyler
Momofelisa Liyamm1 merhabalar Doctolib üzerinden buldum ancak yalnızda échographie randevusu alınabiliyor. Ben açıkçası gitmeden önce kendisiyle bir video görüşme yapıp eğer serklaj konusunda deneyimli ise ve yapmayı kabul ederse muayeneye gitmeyi düşünüyordum. Ama video görüşme yok kendisiyle maalesef. O yüzden boştan yere 3 saat gidip gelmeye cesaret edemedim. Bu bahsettiğiniz diğer yer nerede oda mı Lyon da?
Liyamm1 Momofelisa hmm anladim yoksa sekreterini arayip sorun direkt daha iyi olur,evet oda devlet hastanesinde çalisiyor ama mecburen ilk randevu hastanede olmasi sart ve devlet de randevular çok geç veriliyor :/