Esmam_ela25 Merhaba arkadaşlar Fransa’da yaşıyorum Pazartesi jinekoloji randevum var burda ilk gebeliğim olduğu icin hiç bir fikrim yok ne tür bir muayene ediyorlar 😕
Liyamm1 Esmam_ela25 Merhabalar bende fransada yaşiyorum,hastaneye yazilmayi unutmayin fransada 13 haftayi geçmeden yazilmanizi tavsiye ederim 🙏🏻 hangi bolgeden kaliyorsunuz?
tugcesakzci Esmam_ela25 yurtdışında hep alttan muayene ediyorlar canım ultrason istiyorsan ekstra ücretle özel yerlerde baktırabiliyorsun kuzenim Berlin’de yaşıyor o biz her ay ultrasona gidiyoruz diye şaşırıp söylemişti
Beklenenim11 Esmam_ela25 artık kanunlar değişti riskli gebeliğiniz yoksa kanamanız yoksa fransada gebeyken alttan muane etmiyorlar Doktorunuz keseyi göbekten görebilecek büyüklükteyse göbekten bakar ondan sonrada doğuma kadar karından bakmaya devam eder
Momofelisa Liyamm1 merhabalar bende framsada yaşıyorum hastaneye yazılmak ne demek oluyor acaba? Takibimi yapan bir doktor var ama onun haricinde başka bir işlem mi yapmam lazım?
Momofelisa Liyamm1 evet hastanede çalışıyor, 11+3 oldum bugün. Perşembe günü 1. Trimestre kontrolüm var.
Liyamm1 Momofelisa simdi ben 2 hafta once yazildim 9 hafta hamile idim.Dogum yapmak istediginiz hastanede basvuru yapmaniz lazim kayit isleri vs
Momofelisa Liyamm1 anladım, perşembe günü doktoruma bir sorayım bu durumu bakalım. Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏻