Kiwitoveannesi Cileklipizza karnın çıktığında herkes anlar zaten 13 haftalık olmussun Bi kaç hafta sonra çıkar göbüş
Cileklipizza Boncukk123 amin amin benim eşimde doğum haberini verme taraftarı kendi ailesini tanıdığı için söylemek istemiyor😅
Cileklipizza Melson20 valla 2 hafta önce keseyi gördük yarın kalp atışına bakcaz inş sorun çıkmazsa doktorum söylicek artık yarın kaç haftalık olduğunu sağlıkla gelsin minikler🙏
Kahverengi Cileklipizza o zaman aile için çok geç annem cinsiyeti öğrendiğimde söyleseydim çok darılırdı
Cileklipizza Kahverengi annem ve ablamın haberi var kayınvalidem yok olsa onada söylerdim eşimin abileri ablaları fln bahsettiklerim🥹
Sergul1425 Cileklipizza karnım belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum düşük tehlikem var kimse bilmediği için yardıma da gelen yok ama karnım da çabuk çıkıyo oğlumda çok erken çıkmıştı 😀
Altin23 Cileklipizza ilkinde 6 haftalıkken söyledim öğrenir öğrenmez. 11 haftada düşük yaptım ve herkese bunu söylemek çok acı vericiydi. 2. kez hamile kaldığımda ilk 3 ay bitmeden kesinlikle eşim dışında kimseye söylemeyeceğim
ttazeannee Cileklipizza Ne kadar geç o kadar iyi benim ilk gebeliğim 14 haftalığım sadece annem kayınvalidem ablam biliyor bir süre daha söylemeyi düşünmüyorum
Cileklipizza Kiwitoveannesi yok benim haftam daha küçük bakalım bugün öğrencem kaç haftalık olduğunu birincide çabuk çıkmıştı şimdide çıkar dediğin gibi o zmn bakcam çaresine😅
Kiwitoveannesi Cileklipizza ben yanlış yorumu okumuşum pardon canım benimde hemen çıktı göbüş ilkindede öyle olmuştu
144355 Cileklipizza ilk ne zaman çıkmaya başlamıştı karnınız 🤰🙈 ben böyle alt karnımın hafif şişstiğini hissediyorum ama bit yandan da çok erken geliyor
Paronayanne Cileklipizza kız benim ilk hamileliğim hiç çenemde durmaz böyle şeyler. Bir haberlerde yayınlamdığım kaldı😁 evde test yaptım pozitif çıktığı an söyledim. Nazara da çok inanırım ama bir çocuk bizde mi var diye söyledim herkese 😁
Besst Benim kötü bir anım olmuştu bu sebepten bu sefer saklamak istedim gittiği yere kadar ben ve eşim biliyorduk geç söylediğim için bütün yakın arkadaşlarım tavır aldı benle konuşmuyorlar bu saygısızlık değil de ne