Cileklipizza Kızlar ikinci gebeliğinizde ne zmn söylediniz ?utanıyorum ben söylemeye kızım daha küçük, ve benim birinci hamileliğimde asla çocuk düşünmem diyen insanlar çocuk yaptı eşim karnım belli olana kadar söylememi istemiyor 😅
ASE6154 Cileklipizza benimde 2. Gebeliğim test yaptığım gün kayınvalidem görümcelerim ve eltimi görüntülü aradım testi gösterdim. Sonrada kendi annemi arayıp söyledim
Kahverengi Cileklipizza hemen öğrenir öğrenmez söyledim ikinciyide 😬 ilki şuan 2 yaşında 18 haftalık hamileyim
guzelanne01_ Cileklipizza 20 haftamda deprem olduda öyle öğrendiler canım söylemedim ferace giydiğim içinde karnım belli değildi😅
144355 Biz 13 hafta olduk. Aileler de dahil kimse bilmiyor 😂 20 gibi söylemeyi düşünüyoruz. Kocamla ben bi de teyzem biliyor
Cileklipizza 144355 ben birinciyi kalp atışını duyar durmaz söyledim pişman ettiler hamileliğimi sürekli sordular daha doğurmadınmı bilmem ne sanki bir yıl çocuk karnımda kalmış gibi konuştular ben doğurana kadar herkes hamile kaldı😅😅😅😅
144355 Cileklipizza Yengelere uymak lazım malum yengeler baş tacı 😂 eşimin ailesi hamileliğimi öğrendiğim günü mahvettiler akşamına da hamile olduğumu öğrendim ağlaya ağlaya. O yüzden kimse haketmiyor bu güzel haberi.Bir tek Canım anneme söylemek isterdim hemen ama vefat etti o yüzden teyzeme söyledim sanki onunla paylaşıyormuşum gibi ❤️
Kahverengi Cileklipizza o zaman aile için çok geç annem cinsiyeti öğrendiğimde söyleseydim çok darılırdı
Cileklipizza 144355 allah rahmet eylesin canım benim dediğin gibi haketmiyorlar o güzel haberi 1. De iki senedir hamile gibisin diyen oldu allahın bildiğini kuldan saklamım dedim değmezmiş annem ablam eşim biliyor yeterli diğerleri karnım belli olduktan sonra öğrenseler daha iyi faydaları olmuyor ztn dedikodu anca 😅 Bu arada güzel sözleriniz naifliğiniz için teşekkürler ❤️
Melson20 Cileklipizza Ben hic soyleme taraftari degilim 😅 simdi yani karnim nezaman belli olursa anlarlar zaten
Boncukk123 Cileklipizza benim ilk gebelik canım elimde olsa doğurunca söylerim herkese o derece 😂 ama malesef eşim durmadı söyledi ben nazardan vs çekindim Rabbim korusun bebeklerimizi 🌸☺️
Cileklipizza Boncukk123 amin amin benim eşimde doğum haberini verme taraftarı kendi ailesini tanıdığı için söylemek istemiyor😅