Karasevdam Uzun hikaye 😂 kısacası cocukluguma dayaniyor bu endisem. Sarışın, mavi gözlü çok güzel bir bebekmişim hep hastalıkla geçmiş yada bebek halimle tuhaf hareketlerim varmış. Annem güvendiği bir hocaya götürmüş dualarla muskalarla vs vs düzelmişim. Annem öyle ağlaya ağlaya anlatırdı o zamanları. Çok derin üzüntü yaşamış o dönemlerde. Anne yüreği işte.
Nazar haktır inanırım ama bu tarz olaylarım daha da hassaslastırdı beni. Allahtan bebek güzelliğim pek kalmadı üzerimde 😂 Nazarı çok çekiyorum üzerime maalesef ( tedbirimi alırım ama yine de oluyor)
Aslında birinin nazarı beni hasta, yataklara düşürdü o yüzden saklıyorum ( eşimin halası)
eşimin halası o gözleriyle deveyi devirir. Kimse ne iyisini ne de kötüsünü söyler ona.
Bebek sevincimizi yaşıyamıyoruz halasından nasıl koruyacağız diye 🥺 Allahtan yurtdışında yaşıyorum ve halası Türkiye’de. Birkaç yılda bir görüşüyoruz
Aman anlatsam ne hikayeler var😂 Allah’a emanetiz öncelikle o ne derse o olur. Ben kendimi böyle daha huzurlu hissediyorum.
Eşimin ailesi zaten yüzüne gözüne bulaştırdı bebek haberini elimden gelse onlarla hiç paylaşmam