BUSRA-2121 Zehraumut ay merak ettim bugün benim ki çok hareketli aşırı baskı yapıyor sürekli tuvaletteyim normalden fazla 🥲 ama ne nişan ne su 🥲
Zehraumut BUSRA-2121 ayyy sorma bende öyleyim sabaha kontrol var bakalım ne olcak çok aşırı kasılma var bugün bende ara ara sancılarım da oldu bel ağrısı felaket zaten inşallah sabaha nst normal çıkar da suni ile başlatır doktor
BUSRA-2121 Zehraumut 38+4 🥲 oğlum iki hafta önde benim korktuğum büyük diye sezeryan derse doktor üzülürüm 😞 o yüzden herşeyi yapıyorum bu ara inşallah faydası olur
Zehraumut BUSRA-2121 korkma bence normal doğum yapmış birisi olarak diyorum bunu sana en güzeli normal doğum sezeryan zor yani sonrası sıkıntılı inşallah hakkımız da hayırlısı biz güçlü kadınlarız yaparız başarırız hep böyle motive et kendini
Mermicek-annesi Zehraumut @BUSRA-2121 Kızlar son dakka sezeryana alındım kalp atışları ve kordon dolanmasından kanaldan geçemedi ama çok şükür iyim bebişte çok iyi Allah sizleride kurtarsın bi avazda 🤗🤗🤗
Zehraumut BUSRA-2121 aminn inşallah kuzum bende öyle dedim ama baksana gelmek bilmedi 😂😂😂 bu senenin bebeleri inatçı yaa
Zehraumut BUSRA-2121 geldim kuzum hareketleri iyi ama suni ile açıklığın olmayabilir son güne kadar bekleyelim dedi dk ondan sonra deneriz dedi