Zehraumut Mermicek-annesi bende ultrasona göre 38+6 olucam yarın adete göre 39+1 bakalım be olcak yarına maşallah sende tamamlamışsın
Melissa_61 Perşembe günü gittiğimde nstde 70 80 90 oldu sancılar ama doktorum nst normal dedi düzensiz diye mi acaba
BUSRA-2121 Zehraumut çıkmadı ben kesin çıkar sanıyordum. 🥲 suni istiyordunuz sanki valla benim doktorum bekleyeceksin diyor şu an için bi plan yok
Zehraumut BUSRA-2121 ben istedim ama hareketlerini sevmedi doktor kanala girmemiş dedi daha gününe var dedi bekleyelim dedi 😔 birde hareket görmedi kalbi hep 140 dı düşün o yüzden bir pazartesi gel bakalım duruma dedi
Melissa_61 Zehraumut evet orası da öyle normal beklemek zor ya annemlerde başka ilde ne zamam geleceklerini ayarlayamıyorum
Zehraumut Melissa_61 benim annem gelemicek çalıştığı için geç de olsa gelir ne güzel keşke benimde gelse ama nerde 🤦🏼♀️ hayırlısı hakkimızda
Melissa_61 Zehraumut benimki de gelcek ama dedem var onu kimse almıyor bakalım nasıl yapcaz insan yanında annesini istiyor ya
Melissa_61 Zehraumut benimde 12 saat var ama uçakla gelcek Allah nasip ederse, seninde annen gelir inşallah izin alıp bi şekilde
AleynaResul Mermicek-annesi sancılarla mücadele vakfı gibiyim perşembe doğum var nasipse ama öncesi gelecek gibide 🥲