Zehraumut BUSRA-2121 geldim kuzum hareketleri iyi ama suni ile açıklığın olmayabilir son güne kadar bekleyelim dedi dk ondan sonra deneriz dedi
BUSRA-2121 Zehraumut ben bugün çok halsizim bacaklarım ve belim çok ağrıyor ona rağmen bi saat yürüyüş yaptım.
Zehraumut BUSRA-2121 maşallah kuzum yap yap geçmiş olsun bende grip oldum sanırım ya doğuma az kala olunacak şey mi benim paşa baskı yapıyor anca valla doğuralım artık ya
Zehraumut BUSRA-2121 maşallah ne güzel kuzu aksak yürüyüş felan yapsana ben birde grip oldum ya olmasam yapardım fenayım Şuan
ozgeyenigul Ben de bugün 39+5 nst de yine bi yerden sonra hareketleri durdu. Sancım çıkıyor ama açılma kanala girme vs yok. Perşembe tekrar çağırdı bakalım ne olacak. Hareket ediyor ama çok fazla değil stres oldum iyice başım ağrıyor.
ozgeyenigul Zehraumut ya hiç oynamıyor değil oynuyor ama eskisi gibi değil… çikolata yiyorum bana mısın demiyor kahvede bu saatte bilemedim olmadı yarın içerim. Bu arada bebek kanala girmezse suni vermiyorlarmış benim doktorum öyle dedi.
Zehraumut ozgeyenigul yok ben doktoruma söyledim kuzum veririz dedi ve ben bir çok kişiden duydum kanalda olmayan çoğu kadın suni ile açılma sofor kanalda da değil normal doğum yapmışlar bakalım hayırlısı yarın dene kahveyi mutlaka kuzu
Zehraumut BUSRA-2121 maşallah bende pilates topu da yok yaa keşke olsa 😂😂 bugün ananaslı yeşil çay gelmişti bende ondan aldım