Aysehaldun herhangi bir doktorum yok. Kime denk gelirsem ondan randevu alıyorum 🥰
Aynı Hastaneye Gidenler Tanışsın🙋♀️
Neslihannd peki doğum yapıldığı zaman bebeği kontrol eden doktora mı gitmemiz gerekiyor tekrar ücretsiz olması için
Tubissyy hangi doktor acaba
Pemre6634 gökçenur Esen topala detaylı ultrason randevumu ayşe betül aldım sonrasında onunla takipe devam etmeyi düşünüyorum doğumhane nasıl odaları falan onun halkından bilgi verir misiniz🥰
Nnoktaa öyle zor olmuyor mu tek doktorla takşp etmek daha iyi olur bence bazen doktorun dediği birbirlerini tutmuyorda
dilarabulanik yaa 🥰 kacinci haftadasiniz
Siinemss hangi çoktur acaba
Kilaflarinmucizesi ne zaman yapmıştınız hamilelik öncesi mi😊
Aysehaldun 34+4 😅 bence gayet oluyor 😂 üstelik şöyle bir durum var. Çoğu zaman randevu aldığınız doktorla karşılaşmıyorsunuz ki.. 😬 mesela randevu alıyorum erkek doktor bi gidiyorum kadın. Son randevum kadın doktordu. Gittim karşımda erkek.. özel doktor mantığıyla düşünmeyin yani. Sistemde size ait her şey görünüyor.
matmazellayy benimde Anadolu tamamlayici sağlık sigortam var kapsıyor diye biliyorum
Hayriyebes Özlem katırcı
matmazellayy medicanaya bende gidiyorum mayıs ayında yaptırdık 23 bine aynı sigortayı
matmazellayy pınar Türk ilk doğumuda onunla yaptım suanda onunla yapıcam inşallah harika birisi enerjisi çok yüksek eli çok hafif doğum almıyordu uzun süredir tekrar başlıyor