Busragul52 doktorumdan memnunum çok ilgili ve bilgili biri çok şükür yolunda her şey. Doğumla ilgili bir konuşmamız geçmedi ama şartlar uygunsa normal doğuma sevk ettiğini düşünüyorum. 18 haftalık gebeyim henüz o yüzden doğum üzerine konuşma yapmadık bende illa normal olsun yada sezeryan isteyen biri değilim duruma göre hareket ederim diye konuyu açmadım kendisine

Melike_4949 1 sene bekleme şartı vardı allianz sigortanın 8 bin geçen sene ödedik. Bu sene yeniledik 20 binde bu sene ödedik. Sigortalar çeşit çeşit karışık bi konu

Zeynep kamil takipliyim nasipse doğumda orda düşünüyorum orda doğum yapanlarınız yada tanıdıklarınız var mj

Nurol ben Anadolu sigorta yaptırdım. 3 hafta bekleme süresi vardı sadece. 2022 aralıkta 4.300 tl idi. Bu sene yeniledim 6.720 tl oldu. 1 sene bekleme neden ki?

237 mesajı bir umut baştan aşağı okudum ama bir Mardin bulamadım 😂

Nilcan bende Meddem hastanesi Ayşe Gönül hanıma gidiyorum

Defne_A mrb orda hangisine gidiyorsunuz acaba bende bir aylık gebeyim orayı düşünüyorum serklaj olcam

Neslihannd peki doğum yapıldığı zaman bebeği kontrol eden doktora mı gitmemiz gerekiyor tekrar ücretsiz olması için

essbl öylemi ben bir kez muayene oldum sadece Ayşe hocaya ama keşke en başından onda başlasaydım çok pişman oldum ben 25 haftamdayım ikizlerimi bekliyorum siz kaçıncı haftadasınız peki