Dodomom WOW Saçma ağlama bitmez ki 🤣 her gun dizi izlediğim zaman ağlıyorum. Büyük kızım şakadan ağlama Anne yoksa bebek mi ağlıyor diyor 🤣 küçüğü peçete getirene kadar ağlama bitiyor. Ben tamam da eşim neden ağlıyor bilmiyorum 🤣🤣🤣 noluyor bana diyor birde
Bengi17 WOW Bir kaç gün önce bulaşıkları yerleştirirken parmağımı kestim çok değil ama kanadı sonrada eşime beni hiç duymadın elimi kestim acıdı diye bir ağladım eşim şok geçirdi 😂
Aysegull_t _ruyaninannesi_ Aynen hatta eşime o gün sabaha kadar baskı yapmıştım ev yaptıralım kızımda üst kata otursun diye 😅
Kediannesi1 WOW eşime gelirken kedilere kum al demiştim almış ama eve girerken bu ne ya bitmiyor dertleri demişti baya gülerek şakasına üstüne 1 saat ağlamıştım sen çocuklarımızı sevmiyorsun diye 😀
WOW sasha canım emin ol bütün hamilelerin ortak korkusu😅 Bunu düşünüp tribe girmediğim 1 gece bile yok😂😂
WOW birmelekannesi34 offff ben de selena’da kızların yetim kaldığı bölümü açıp ağladım. Çocukluk travmaları bitmiyoooo😂
Sedefdinc Geçenlerde eşim “çocuğum büyüyünce bana baksın diye çocuk yapanlara sinir oluyorum ben ona bakmak zorundayım o bana bakmak zorunda değil” Gibi bi şeyler söyledi ya beni huzurevine yatırırsa diye ağladım🤣 bide annemi acaba geçmişte üzmüş müyümdür kızım da beni üzer mi diye aklıma geldikçe ağliyorum 🤣
Kub7a WOW geçen akşam eşim dışarı çıktı oğlum babam ne zaman gelecek dedi diye oturup ağladım sanki adam hiç gelmeyecekmiş gibi 😂😂
Aseliimmm WOW İlk hamileliğimde yaşadığım olay geldi aklıma televizyon bozuldu sanıp ağlamıştım halbu ki alt yapı sıkıntısından net ve elektrik gitmiş eşim o sırada işe gidecekti benim canım çok sıkılır diyip ağlamıştım gurbetlik yalnız kalmak zordu o zamanlar
Gzdesri Bebeğime 26. Haftaya kadar hiç kıyafet alamadık bütçe yoktu diye oturup hiçbir şey yetismeyecek bebek doğacak kıyafeti yok diye ağlamıştım. Birde ilk üç ay çok halsiz olduğum için ev işlerine çok yetişemiyordum esimde iç çamaşırının bittiğini çamaşır yikayip yikamadigimi sormuştu o günde evde hiç iş yapamiyorum ben nasıl kadınım böyle diye ağlamıştım 😂
yavrusincabim1807 Daha bugün yıllar önce kalp kriizi geçiren bi doktorun konuşmasına denk geldim ağladım tv de telefonda herşeye ağlayabiliyorum zaten hep sulugöz biriydim şimdi daha fenayım 🥲
Mervettas Beeyzanurr valla ilk hamileliğimde ben de öyleydim ağlamaymış duygusallıkmış hiç öyle bir şey yaşamadım öyle ki yasayanlara da abartıyorlar gözüyle bakardım naz yapıyorlar diye amaaaa çocuğu doğurup 3 gün hastane kalıyorsun burada (yurtdışında yaşıyorum) hastaneden eve dönerken arabada bir şarkı çalıyordu (hangi şarkı olduğunu asla söylemem 🤣🤣) onunla bir ağlamaya başladım meğerse depresyona girmişim aradan 4 sene geçecek suan 26 haftalık ikinciye hamileyim hala herseye ağlıyorum hatta tutmasam dizilerdeki sahnelere bile hıçkırmaya başlıyorum muhtemelen de bu ağlama olayı ben de ölene kadar gidecek ki normalde ben katı bir insandım öyle her sorunda aglayan sulu göz birisi de değildim 😄
ASE6154 WOW ilk gebeliğimde rüyamda bir yemek görüp neden tuzlu diye ağlamışım eşim anlatmıştı. Bu gebeliğimde daha kötü, hiçbir sebep yokken hıçkırarak ağlamaya başlıyorum. Bulaşık yıkarken, yemek yaparken, bişey yerken hiç farketmiyor😐
nazazra24 WOW 17-18 haftalık falan hamileyim sanırım oğlumda afedersiniz halvet gecesiydi ben de sabah namazına kalkmak için duş alayım öyle uyuyım dedim eşim arkamı döner dönmez benden önce banyoya girmiş duş almak için beni çıktığında ağlar halde bulunca korktu noldu niye ağlıyosun bişey mi oldu diye ben de nasıl benden önce girip duş alırsın önce ben giricektim diye oturup ağlamıştım manyak gibi 😂