Klcrn WOW geçen gün yalı çapkınında ayrıldılar yine ona ağladım birde ilk hamileliğimde eşim elini hep karnıma koyar öyle uyurdu şimdikinde koymuyordu sen bu çocuğu sevmiyorsun diye ağladım gittim salonda yattım oğlumla 😂
Aleylis Ben 7 aylık hamileyken eşim askere gitmişti, gurbette olduğum için yanımda kimse kalmıyordu, bir gün işten geldim baktım damacanada su bitmiş oturdum ağladım
hllsahinn WOW WOW eşim eve geldiğinde ben odada uykulu haldeydim. Belkide sesine uyandım. Ama uyuyorum zannetmiş. üzerini değiştirmeden televizyonu açtı. Benim yanıma gelmedi diye ağlamıştım. 😂
1zehrs Çöp atmaya giden eşimi evde aradım bişi isteyecektim bana söylemeden gitti canın gelirken bişey istiyormu demedi diye ağladım 😂
MugeBulut Biden, bi mezuniyet töreninde yere düşmüştü. O haberi izlerken içim çıkana kadar ağladım. 🤣
Bartumommyyy WOW sabah işe gitmek için hazırlanıyorduk tam hatırlamıyorum ama ben birşey dedim oda offf deyince ben başladım ağlamaya iş yerime varana kadar ağladım hatta iş arkadaşlarım çok korkmuştu birşey oldu diye anlatınca gülmüşlerdi 😅
Ccyln WOW 21 aylık kızım var ben eşim kızım oyun oynuyorduk kızım koştu gitti babasına sarılıp babacım dedi öptü niye bana gelmedi diye hüngür hüngür ağladım.😂😂
buketpoyraz WOW canım döner çekmişti videosunu izlerken içinden bir parça eti düşürdü diye ağlamıştım 😂😂😔😔😔😔😔😔
Sule0927 O kadar çok ki anlatsam makale çıkar ama bu gün kayınvalidem pasta almış doğum günümü kutlamıştı ona çok ağladım 🤣
Gayekaragoz Koltuğa uzanacaktım pelvis kemiği acıyordu o sıralar bacağımı kaldıramıyorum diye ağladım 😄