MorKelebek54 MorKelebek54 MorKelebek54 merhabalar ☺️ ben de hemşireyim bu arada sormak istediklerini sorabilirsin:) şimdi doğuma gelecek olursak normal doğum yaptım ben Epidural ile birlikte oldu. Ücreti 16 bin Sedat hocanın muhasebesine ödedik 4 bin hastaneye ayrıca Epidural için ödeme yaptık. Normal doğumdan hiç korkma sonrası inan çok büyük rahatlık bana epizyotomi uygulanmadı kesim dikişim yok yani bebeğin kafası ufaktı kendiliğinden spontan rahatça geldi 2 ufak sıyrık var Sedat hocam dikişe gerek yok uzak yerde zaten kendiliğinden toparlar dedi. Hocamdan çok ama çok memnun kaldık eşimde doğum boyunca sancı boyunca yanımda idi o olmasa yapamazdım. Sedat hoca doğum esnasında çok duyarlı davrandı son açıklık 9-10 cm iken geldi Zübeyde hanım ile birlikte çok hızlı idi belki 2 dk sürmemiştir doğumhaneye gelmesi aradıktan sonra. Ebeler çok iyiydi hepsi motive edicilerdi evet sancının son zamanları zor gerçekten ben dayanıklı biriyim normalde ama yanınızda bi destekçi lazım yoksa o acıyla sezeryan istiyorsunuz kurtulmak için 😃 sadece doğum fotoğrafçısından memnun kalmadık saçma sapan çekmiş fotoğrafları , emzirme hemşiresi iyiydi servisteki hemşirelerin biri çok iyi biri eh işte idi 😊 genel olarak memnun kaldık