gaye1807 kuzum hersey yolunda ilerlerse bende normal dogum istiyorum tabiki sagliksal bi sorun ortaya cikarsa o esnada mecbur sezeryan olur sanciyi felan bilmiyorum nasil bas ederim hic bilmiyorum dogum sancisini hic yasamadigim icin nasil bi his nasil bi aci hic bilmiyorum o yuzden cok tedirginim nasil basa cikarim naasil dayanirim bilmiyorum benim refli sanxim bile cok agriliyken dayanamiyoken ona nasil dayanicam bilmiyorum he farklari var tabiki dogum sancisi cok daha siddetli olup bi kac dakikaxsuren bi agri ama refli agirisi da saatlerce surebilcek bi agri eger ki mudahale edilmesse. Aslinda normal dogumdan iki korkum var biri dogum snacisi ile nasil bas edebilirim digeri de ya cok yirtilmam olurda dikis atilirsa (ozel bolgeye iste) biu ikisinden cok korkuykrum ki dikis atilirken uyusturuluyo sanirim yani insaallah oyledir. Bizim da saat 1 de randevumuz var oglumuzu gormeye gidicez insallah 18+6 olduk 1 saattir uyumaya calisisyorum heycandan uyuyamiyorum hep boyle oluyo bebegi gormehe gitcegimiz zaman hatta o hafta uyku dusenim mahvoluyo maalesef heycandan bu benim ilk gebeligim sesat hocaya tedavi icin gitmeye basladim bir yil once ilacli tedavi uyguladik kist felan oldu sorna ben ara verdim esimle konsjtuk bu kadar ara yeter asilama yapalim dedik sedat hocadan randevu dahi almistim asilama icin ama gel gor ki hic gerek kalmadan dogal yolla hamile kalmisim sedat hoca bile cok sevindi saolsun kalp atisini duydugumuz an bile esim ben sedat hoca bi oh cektik o kadar istiyodum olmasini ama aylarca olmadi simdiye nasipmis demek ki cok sukur doktorumdan cok cok memnunum sedat hocada baska kimseye guvenemiyorum ki detsyli ultrason bakiyo olsa hic baska doktora dahi gitmem ama klinikteki yeni gelen kadin doktor bakiyomus galiba onu sorucam ona gore randevu alicam bakalim ay cok konustum kusura bakma ben de boyleyim geceleri asiri cok konusuyrum burda hakkini helal et 🤲🏻🤲🏻🤲🏻