Boncukk123 kuzum cok guzel gecti cok sukur detayliya da bakti sedat umur normalde baska merkezlerde felan ek ucret aliniyomis ama sedat hoca almiyomis normal muayne ederken detsyli da bakti her ornagi herseyi cok cok sukur iyi suyu da iyi. Biyunu sorcaktim ama unuttum sonra sorarim artik yalcak bisi yok onun haricinde 3 lu 4 lu testi sordum yaptirmak zorunda degilsin ikilide beye bakiliyosa onlardada aynisina bakiliyo dedi ikiliyi kaciranlardan bu testleri yaliyo dedi ki dovn sendromluysa aldircakmisin dedi tsbiki hayir dedim e o zaman dedi bosuna yaltirma dedi zaten benegin olculeri herseyi cok iyi dedi burnunu cok begendi doktor amcamiz 😂 burcu cok guzel oldugunu soyledi babaya benzettigini de soyledi o kadar catlaklarimi sordum kalcalarimda catlaklarim var dedim lierak ve catlak bakim yag kullaniyorum dedi yaoacagim herseyi yaomissin zaten dedi sonrasi genetige bagli olan bisey dedi o kadar. Dogum ucretlerini soramadim kuzum bugun o kadar kotu bi gun gecirdim ki gece inan hic bir uyku uyuamadan oglende kontrole gittim kafam cok cok degisik haldeydi cok uyisuzdum ben de sor afim sorularin bazilarini unuttum inan ki ama bi arkadas demisti 2 ay once normal doguma 16 bin vermis snairim biri de sezeryan olmus o da 15 bin vermis tabi bu suanki fiayttir yilbasindanxsonra artar buyuk ihtimalle kusura bakma kuzum gercketen cok cok kotuydum ayakta uyuyodum resne 2 de eve geldik direk uyumusum zaten sornadan aksam aklıma geldi dogum ucretlerini sormak kusura bakma kuzum valla ya