Boncukk123 kulaniyroum ama esimle ortak canim aile lerimiz disinda kimseyi takip etmiyorum kisisel hesabim da. Mitlaka haber vericem kuzum ya sedat umurun kliniginde hemsireler haric ebe de var snirim orda bi kadin vsr ebe diye biliyorum onu ki dogumlara felan da giriyo o kadin. Devletteki cihazlar gercketen cok kotu sana o bana verdigi ultrasonu atsam hic bisey anlasilmiyo o derece bak 😂 ki ben devlete gitmekten yana degilim cunku benim aci esigim cok düşük ben dogum aninda sanci cekerken yanimda ailendnen biri ya da esimin olmamasi deli eder beni ordakilerle gercketen kavga ederim o anki can acisiyla kendimi bildigim icin esimsiz kalamicagim icin ozele gidiyorum ki cok da guzel ilgileniyo valla sedat hkca. Mesela mide spazmı gecirdim 15 gun once fekan midem cok kotuydu oyle boyle degil sonra endiselendim esimi aradim dedim bogle boyle tamam haizrlan hemen geliyorum dedi. Bende korktum cunku ni kac gun oncesinde bi kadin 11 haftalik hakile ama 9. Hadtada bebegin kalbi durmjs belkrtisi bile olmamis lekelenmesi olunca hastaneye gidicne ogreniyo kalp stsinin olmasigini neyse bende oyle bisi sandim hemen doktorumu aradim saat 5 felandi klinikde 6 da kapaniyo zaten neyse dedim hani gebelikle bi ilgisi varmdir bunun nabim ben simdi medar acile gidicem ona gore dedim sorna gel bi bakalim dedi hemen gittim o gun de cok trafik vardi aralarda gece gece gittik cok sukur evim cok yakin klinige neyse gittik iste ultrasonla bakti rahim agzina bakti felan hersey iyi guzel hersey yolunda dedi mide spazmi gecirmissin dedi korukcak bisi yok kizlar bi serum takicak iyi gelicek merak etme dedi sonra iste ordaki hemsire takti felan sonra odaya sedat hica girdi bi baktim elinde borek soguk cay getirmis esime. E ben hamileyim onemli olan ben degil miyim dedim gulerek tamam sen de onemlisin hadi felan diye sakasini yaltik adam orda benim iyi oldgumu duyana kadar bekledi valla ilk gittigim an da bile kapidaydi hakkini asla yiyemem o yuzden tek doktor benim icin o yani 10 kere dogum yapsam helsini ona yalarim o kesin gerci digumu nasil bilmiyorum da bakalim gorcez. Yaşım 21 oldugu icin kucuk hanim der bana saolsun onun da sakasini yapar oazartesi bakalim nasil gecicek aklimda bi cok soru var yine gecenkinde hic birini soramadim cinsiet heycaniyla 😂 simdi notlarima yazip oyle sorucam tek tek valla