Anne18 İstanbul senın uygulamasına giriş yapın yenıdogan destek yazın ordan basvurun

MasalAlparslanMom İhtiyacınız yoksa neden başvurdunuz ki? Ben bunu anlayamıyorum. Benim de hiç ihtiyacım yok asla başvurmam, yoksul insanlar faydalansın hepsi güle güle kullansın. Ama gökten inmiyor bu ürünler, bizlerin vergileriyle alınıyor biliyorsunuz. İhtiyaç sahibi olmayanların başvurup almaya çalışması çok tuhaf geliyor. Herkes başvurmamalı. Gerçekten yoksul, alamayan insanların başvuruları kaybolup gidiyor herkes başvurunca. Ablam ilçe belediyede çalışıyordu, villada oturanın başvurduğunu söylemişti. Gerçek gariban insanların incelenme sırası gelene kadar mağdur oluyor insanlar. Birazcık bilinçli yaklaşmak lazım diye düşünüyorum.

Esr36 Henüz doğum yapmadım ama cuma günü sezeryan olucam belki de doğumdan sonra gelecektir

Esraserttag
      Evet olabılır bende sezeryan oldum bazen gecıkmede olabılıyo

teachermom1 hanimefendi okumadınız mi yazdığımı hatta cvp verdiğim kişinin yazdığını.sonucta burası ve birçok yer SOSYALMEDYA ya hani🤗 buralardaki bircccoook fenomen ve normal siz ben biz gibi insanların bu gelen malzemelerin kutu açılımı için cektikleri videolarda sağından solundan evinin belli köşelerinin İHTİYACİ OLMAYAN BEN den çok daha güzel parçalarla döşenmis olması insanı teşvik ediyor. O insanlarin benden neleri eksik ki çok güzel incelenip gönderilmiş hediyeleri 🤗 bizim de evimiz yok, MİLYON kadar kredili bir kapanmış işyeri borcumuz var çok şükür benden bizden beteri illa var ihtiyaç sahibi değilim dediğim bundan ibaret ŞÜKÜR den ibaret🤗

Esr36 bizede geldi biz 8 haftalıkken haberimiz oldu başvurduk 3aylikken geldi

teachermom1 hoşgeldin bebek hediye pakedi adı altinda biseyden bahsediyoruz bu arada. (İhtiyacını olana belediyeden bebek malzemesi yardımı değil). Ki öyleleri de var bundan bahsedilmiyo İBB yeni doğan hediye pakedi ayrı bir olay.yardim değil HEDİYE 🤗ben en azından bı önceki yazdığım almaya hak kazanmış kişilere bakarak öyle olduğunu varsaydigimdan başvurdum

Esr36 ne kadar güzel seyeler yollamışlar hele park beşik çok şaşırdım gercektn

Safie2020 evet güzel bu proje cidden bide ıcınde yok yok yanı

Esr36 canım eviniz kiramı eşine veya sana ait mal mülk varmı araba vesare

Esr36 icinde neler var acaba dogumdan öncemi sonrami verildi benimde dogum bekleniyor dediler sonra aradim ben bi defa dogum yaptiktan sonra kimlik ciktiktan sonra filan dediler sorayim dedim

Ceylan01-13 doğumdan ıkı gün sonra geldi bazen gecıklemeler oluyo kımıne 3 ay sonra gitmiş

Esr36
            Bende biraz önce basvurdum hemen ardindan sorgulama yaptim boyle çıktı yani benimki red mi edilmis oluyor canim bi bakar mısın

Esr36 bizimde ev kira eşimin uzerinde araba var başvuru yaptığım gün red ettiler 😮

Esr36 banada red geldi beyaz masadan bas vuru yapmıştım direk red geldi şimdi de askıda yazıyor …