naneliseker_ denizalismom çok almadım aslında kilo. Ama bilemedim doğru erken yemek sağlıklı zaten :(
OguzMoms naneliseker_ 11 gibi yapıyorum bende saat 2 gibi ara öğün öğle yemeği gibi atistiriyorum saat 4 de bı kahve keyfim var akşam 6 da akşam yemeği 9 dada bı ara öğünüm daha var neden bu kadar anlattım bilmiyorum 🤣
Sermec27 naneliseker_ 10+2 haftalık hamileyim bazen 11 bazen 12 gibi yapıyorum maaalef erkenden kahvaltı yapamam elimde değil
naneliseker_ Sermec27 evet bende ya :) erken uyanamıyorum ayrı ama uyansam da yiyemem sanırım denedim istemiyor
Guluzar06 naneliseker_ pazartesi salı çarşamba 10.5 diğer günler 8.5 çünkü geç yaptığım günler eşim işe 6 da gidiyor bn uyuyorum dıger günler 9da kalkıp hazırlıyom birlikte yiyoruz
eylmz naneliseker_ bende saat 1 gibi kahvaltı yapıyorum genelde, iki saat arayla iki kere ara öğün yapıyorum 3 te kahve çikolata mesela, 5 te yoğurt cicibebe vs. 7 8 gibi akşam yemeği yatmadan meyve 🙊
Egemoms1303 @naneliseker_ 11:20 de yaprak dökümü başlıyor 😂 ona yetisiyorum izlerken yemeyi seviyorum, zaten 10 buçukta zor uyanıyorum 🙈
Esra_Omer_21 naneliseker_ bende öyle hatta ne hazırlamak nede yemek içimden geliyo ewdekiler için mecbur hazırlıyorum o da sürekli kendimi oyalıyorum😀😀11 buçuk 12 gibi yapıyoruz
DENIZ_55 naneliseker_ en erken 9 yaparim kahvaltımı hiç aksatmam mutlaka erken yaparim kahvaltımı sende mutlaka erken yap kahvaltini canım 🥰
Melike_4949 naneliseker_ en geç 9 ,10 sizin şekeriniz yok mu o kadar saat aç kalmamanız gerekiyor doktorunuz birşey demedi mi bunun için ?
naneliseker_ Melike_4949 doktoruma hiç sormadım ama erken uyanamıyorum ki bide erken yiyemiyorum elimde olmuyor ,:(
Melike_4949 naneliseker_ şekeriniz çok dalgalanır böyle bebek içinde kendiniz içinde sabah kahvaltı yapmalısınız