ROP Muayenesi
- Düzenlendi
sekerinannesi_ direk rop testri için demiştim
Medineuyanik Çok şükür bugün randevu alabildik. Doktor doğum tarihine göre bir gün verdi. Sizin bu yorumunuzu okuyunca acıtmıyor diye içim rahatlıyor. Ama kimileri travma boyutunda olduğunu yazmış. Çok korkuyorum gerçekten. Rahatlatmak için demiyorsunuz değil mi? Psikolojikmen hazır hissedip gitmem lazım🥲
sekerinannesi_ çoğu zaman aileler bu muayeneden korkar çünkü gerçekten dışardan bakıldığında can acitici ve korkutucu durur muayene ama emin olabilirsiniz bebek ne kadar aglasada canı yanmaz damlattigimiz damladan dolayı ağlamasınin sebebi gözüne yoğun bir ışık geldiği için gözünü kapatmak ister ama bizim göz kapağına koyduğumuz aletten dolayı gözünü kapatamadigi için rahatsız olur ve ağlar tek sebep budur . ( Canı acimasin diye damlattigimiz damla ile biz lokal ameliyatlar yapıyoruz düşünün gerçekten etkili bir damla o eğer öyle olmazsa o damlayla ameliyat yapamayız ) içiniz rahat olsun bebeğinizin canı hiç yanmıyor o yüzden ☺️☺️💜
Medineuyanik Yaa çok sevindim buna🙏🏻Çok teşekkür ederim🤗 Muayeneden çıktıktan sonra çok mu korkutucu oluyor peki gözler? Korkudan internetten bakamıyorum bile🥲
sekerinannesi_ yok hayır göz bebekleri büyük oluyor sadece , birde bazı bebeklerde gözler kizarabiliyor o kadar . Ayrıca göz bebekleri buyukken bebekler ışıktan güneşten çok rahatsız olur ona göre dönüşte dikkat edersiniz 🙏🏻☺️
sekerinannesi_ rop kontrolü yapan doktor da mı gitmiş. Vardı bir zaman bu var dediğşm 10 seneyi geçmiştir. Benim erken doğan ikiz yiğenlerim vardı. Kontrole götürmüştük. Orada Haydar hoca inşallah gitmemiştir ) vardı. O yapıyor mu bir sorun derim.
Medineuyanik çok teşekkür ederim ilginiz için🙏🏻🌸
BirazbundanBirazondan1 üniversite hastanesinde miydi?
sekerinannesi_ rica ederim ne demek 🙏🏻🙏🏻💜
sekerinannesi_ evet üniversite hastanesi yanlış hatırlamıyorsam profesör du. Gitti mi bilmiyorum.
- Düzenlendi
BirazbundanBirazondan1 Şimdi baktım Haydar Erdoğan. Hâlâ varmış. Sadece bana bu işlemi yapan tek doktor var dediler. Umarım odur🙏🏻 Yeğenlerinize rop muayenesi mi yapmıştı?
sekerinannesi_ 10 seneden fazla ismini hatırlamıyorum. Haydar hocanın ismini duyarım. O zamandan beri var. Üniversiteteyi araştırın.