Fatmabens Arslannesi merhabalar geçmiş olsun hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun bebişin:) ben de 40+0 da suni sancı alacağım hiç açıklık yokken mi verildi açılma ilerledi mi hemen?
Arslannesi Fatmabens 2 cm açıklık vardi canim hic korkma sadece ağrı gelince sabret ve nefes al ver cok hızlı ilerler inşaALLAH cok cekmezsin amin 🤲💐
Maviaslan 2 saat sonra hastaneye gideceğim, açıklık yoksa suni sancı verilme teklif edilirse kabul edip etmeme arasındayım. Nasıldı sancı ve ne kadar sürede doğum yapabildiniz? Gözünüz aydın 🧿
Arslannesi Maviaslan ben 7 saatte doğum yaptım canım 2 cm açıklık vardi şükürler olsun cok hızlı ilerledi ama ben çok sabrettim ağrı gelince bağırmak yerine nefes egzersizi yaptım top üzerinde ve ıkındım inşaALLAH senin doğumun da çok güzel geçer hic acı hissettirmesin Rabbım 🤲💐
neanladinyurdagull Arslannesi Allah yardımcınız olsun inşallah.Bende 23 gün önce doğum yaptım 3 gün çektim suni sancıyı.Allah kurtarsın 🌼
Arslannesi 51_S kendim istedim bebek iriydi kordon vardi birde boynunda 2 kat oyle doğdu normal şansım azaliyordu kilodan dolayı doktorum da uygun gordu şükürler olsun doğurdum 🤲😍
Arslannesi 51_S ikinci dogumum ilkinde kendi sancim vardi acilma yoktu 26 saat sanci çekmiştim dedim daha fazla ne olabilir kendimi cesaretlendirdim korkmazsan gerçekten hersey yolunda ilerliyormus cok şükür 🤲😍😀
Maviaslan Arslannesi Şuan yaşadığım sancılar o kadar zor ki , açıklık var ve sanırım bikaç saate gideceğiz. Çok zor