himne_ Arslannesi allahım su gibi bi doğum nasip etsin inşallah sonucu yaz ara ara canım🩷 bana da perşembe günü suni sancı verilecek🥲
GulKeskin Arslannesi Rabbim bir avazda kurtarsın insallah sağlıkla sıhhatle kavuşun haber ver doğduğunda da ☺️ Darısı bana insallah 🤲🏻
Arslannesi Byzlnz bebek iri ve kordon boynunda günüm doldugun da normal doğum şansım kalmıyordu o yüzden
Arslannesi himne_ amiiin canim inşaALLAH saolasin seninde su gibi doğumun olur inşaALLAH hepinize dua edicem şu an sancilarim basladi bakalim dayanilacak gibi duruyor inşaALLAH cok hissetmem🤲💐
Arslannesi himne_ hic suni sancidan korkma sadece bebeğine odaklan ve her sancinin bebeğine seni biraz daha yaklastirdiginı düşün ben öyle yaptim cok şükür sizlerin de duası ile su gibi doğum oldu elhamdülillah 🤲😍💐
Arslannesi GulKeskin haber veririm inşaALLAH canim Amin cok kolay doğumun olsun inşaALLAH kendi sancinla hissetmeden cok Amin 🤲💐
Arslannesi Melodimm doğurdum cok şükür canim sağlıklı bebegim yanimda elhamdülillah ALLAH razı olsun duan için 🤲💐😍
Eylulll_ Arslannesi Maşallah neyle beslendin bacım sen 😂 Ayrıca normal mi yaptin ,dikiş falan varmı ,ay rabbim vizede nasip etsin sağ Salim