Merve0655 Arslannesi ya benim ilk dogumum dr 4 kiloyu geçerse sezeryan olursun dedi korkuyorum bende normal çok istiyorum
Arslannesi Merve0655 Bende ondan korkuyordum kendi isteğimle 39+2 de o yüzden suni istedim şükür işe yaradı istersen talep et sende doktorundan uygun görürse sende dogurursun benim gibi
Maviaslan Arslannesi Şuan yaşadığım sancılar o kadar zor ki , açıklık var ve sanırım bikaç saate gideceğiz. Çok zor
Arslannesi Maviaslan naptin canim sende doğurdun mu peki son durumun nedir bebekten dolayı pek uğrayamaz oldum artık buralara yeni yazabildim ☺
aminehumamoms Arslannesi maşşallah doğurmusşsunuz nasıl korkmadınız acaba ben korkum yüzünden sezeryan olucamda acı eşiğim çok düşük herşeyde çok bağırırp çağırırım ☹️
Eylulll_ Arslannesi Maşallah neyle beslendin bacım sen 😂 Ayrıca normal mi yaptin ,dikiş falan varmı ,ay rabbim vizede nasip etsin sağ Salim
Arslannesi Eylulll_ hergun kaşar peynirli tereyağlı koy yumurtası yedim ceviz badem meyve mutlaka tükettim ondan oldu sanırım 😀 evet 3 dikisim oldu kesi attı mecbur doktor bebek iri diye zor oldu normal doğum
Gozde2016 Arslannesi merhaba benimde bebek iri doktor suni ile başlatalım daha fazla kilo almasın dedi sizin de iriymiş nasıl geçti kaç saatte oldu dikiş çok var mı. 3 haftadır kanalda 37+3 olduk sancı yok. İlk doğumum normaldi
Arslannesi Gozde2016 benimde sizin gibiydi ilki normal dogumdu bunu da çok şükür normal doğurabildim 3 dikisim oldu kesi attı mecbur kaldı en son toplam 7 saat te sanci çektim doğurdum şükürler olsun darısı size 💐🤲
Esracmmm Arslannesi Arslannesi ya ben yarın suni alcam çok heyecanlı ve gerginim uyuyamıyorum nasıl bişey bana tarif eder misin çok mu Ağır yapamazmıyım ne yapmalıyım
Arslannesi Esracmmm normal sanci ile pek farkı yok zaten kendi sancin gelince kapatıyorlar birde ilk yavaş yavaş veriliyor birden vermiyorlar ilk 2 saat mesela benim çok hafifti hayirli ve kolay doğumun olsun inşaALLAH canim ☺💐