YesimAykut K-1997 baktım canım adetimin 3.günü beta 3 tü benim, 16 kasımda ilk günü, 13 aralık bat, şuan net hissediyorum ama test yapsam çıkmaz😌
K-1997 Eyvz gonalf mi canım bende fe klomen büyütme iğne verdi doktorum bugün 2. Günüm iğnedencuma kontrolüm var
Seval0sevall K-1997 ben doktora gidicem ikna edersem yapar inşllah normal yollarsan gebelik oluyor diye yapmadı kaç doktor
K-1997 Seval0sevall evet denin aslında yapmaman daha iyi bence sende bebeklerin neden tutunmadıgınj bulmak lazkm
mrym32 Eyvz bana olmazsa adet olunca yine femara dedi etkisi aynı değil demi 🥺 Bı de o iğneler çok pahalıymış siz nasıl karsiladiniz ücreti doktor rapor fln mi veriyor
Fatmadali K-1997 inşallah bakalım ya 🙏🏼 aşılamada bende gonal f kullanmıştım. ben normalde akıntı ve ağrılarımdan anlıyordum yumurtlama ve çatlama günlerini testi bu ay ilk defa denedim benim tahminlerimle aynı sonucu aldım doğru çıktı açıkçası
_asli1123 K-1997 canım ben de aşılama oldum 6. Gün erken gebelik testi yapmıştım pozitif ti 8. Gün tekrar hafif silindi çizgi bugün 10 gün oluyor yine yaptım ikinci çizgi daha da silinmiş çatlatma iğnesinin etkisi miymiş acaba tekrar pozitife döner mi
Bbdk Bende aşılamaya başladım kızlar, gonal f 75 kullanıcam 4 gün dün başladım, cuma kontrol var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
K-1997 Bbdk benim de cuma kontrolüm var canım 4 gün gonalf 75 kullanıcam klomen kullandım büyütmedi diye gonalf verdi doktorum
Bbdk K-1997 aşılama mı yaptırıcaksın sende ilk mi? Ben klomen letu çatlatma iğnesi denedim de olmamıştı ilk defa aşılama yaptırıyorum
K-1997 Bbdk hayır benim ikinci bu ilk denemem aşılama değil sadece klomenle hamile kaldım ama tutunamadı düşük yaptım 2 ay oldu düşük yapalı şimdi yine normal çatlama iğnesi deniycem eşimin sperm problemi yok bende pcos var 5 gün klomen kullandım dün kontrolüm vardı büyümemişti yumurtam doktorum gonalf verdi cuma kontrolüm var büyümüşsr çatlama iğnesi ve ilişki saati vericek