Fatmadali K-1997 27 ekimde aşılama olmuştum tutmadı bu ay ovulasyon takibi ve gynoseed jel denedim bakalım 10 aralıkta adet olursam yeniden aşılamaya gidicem bende 🙄
YesimAykut K-1997 klomen kullandım, çatlatma iğnesi oldum 1 hafta önce, şimdi zamanın geçmesini bekliyorum 🙄 hissediyorum ama rahmimde tırnaklar gibi oluyor bu sefer pozitif gibi😌😌 hayırlısı ❤️
Seval0sevall K-1997 ben doktora gidicem ikna edersem yapar inşllah normal yollarsan gebelik oluyor diye yapmadı kaç doktor
Linaa90 K-1997 famera ve 2 aşılama olumsuz oldu hgs çekilip bırakacaktım tedaviyi o ay kendiliğinden hamile kaldım şimdi kucağımda uyuyor 🎈
K-1997 Fatmadali beklemek zor umarım tutmuştur canım ama ben ovu testlerine pek güvenmiyorum asla koyu çizgiyi göremedim
kubra_1206 Ben bu ay formata üstüne klomen kullandım bir yumurtam gereken büyüklüğe gelmiş, gece yarısı çatlatma iğnemi yapıp çarşamba aşılamaya giricem kızlar, ilk aşılamam olacak gergin bir heyecanım var
kubra_1206 K-1997 amiiin inşallah,🙏 bunu mu beklemek zor aşılamadan sonrasını mı beklemek zor bilemedim 😄
Fatmadali K-1997 inşallah bakalım ya 🙏🏼 aşılamada bende gonal f kullanmıştım. ben normalde akıntı ve ağrılarımdan anlıyordum yumurtlama ve çatlama günlerini testi bu ay ilk defa denedim benim tahminlerimle aynı sonucu aldım doğru çıktı açıkçası
Eyvz Ben catlatma ile hamile kaldım. Şimdi 32 deyim . Yumurta büyütme iğnelerinin bittiği gün catlatma iğnesi vuracağım saat belliydi .
mrym32 Eyvz bende bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi ile beraber yumurta büyütme iğnesi nasıl oluyor doktorum bana da şöyledide sana da mı iğneyle tedavi yapsak diye nasıl yapılıyor acaba
YesimAykut K-1997 teşekkür ederim canım sanki tırmalıyor biri rahmimden öyle hissediyorum arada sırada ama gelip geçiyor, adetime 9 gün var daha 13ünde, zaman geçmiyor biran önce gelsin lütfen haftasonu 🙏🙂
Eyvz mrym32 klomen 2 kutu kullandım . İse yaramadı sonra iğneye başladık. 5 gün göbekten iğne vuruldum adını hatırlamıyorum . Yumurta büyütme ignesiydi
YesimAykut K-1997 baktım canım adetimin 3.günü beta 3 tü benim, 16 kasımda ilk günü, 13 aralık bat, şuan net hissediyorum ama test yapsam çıkmaz😌
_asli1123 K-1997 canım ben de aşılama oldum 6. Gün erken gebelik testi yapmıştım pozitif ti 8. Gün tekrar hafif silindi çizgi bugün 10 gün oluyor yine yaptım ikinci çizgi daha da silinmiş çatlatma iğnesinin etkisi miymiş acaba tekrar pozitife döner mi
K-1997 Eyvz gonalf mi canım bende fe klomen büyütme iğne verdi doktorum bugün 2. Günüm iğnedencuma kontrolüm var