Linaa90 K-1997 famera ve 2 aşılama olumsuz oldu hgs çekilip bırakacaktım tedaviyi o ay kendiliğinden hamile kaldım şimdi kucağımda uyuyor 🎈
K-1997 Linaa90  nasılsın canım geçen seferli çatlama iğnesinde 10. Gün negatifti bu sefer yine yaptırdım ama testle kontrol etmedim bugün 12. Günüm sence iğne etkisimidir kan vermeye gitmeliymiyim
mrym32 Eyvz bana olmazsa adet olunca yine femara dedi etkisi aynı değil demi 🥺 Bı de o iğneler çok pahalıymış siz nasıl karsiladiniz ücreti doktor rapor fln mi veriyor
Eyvz mrym32 yoo kendim verdim . Borç harç buldum aldım. 6 bin liraydi iğneler 600 lira da catlatma iğnesiydi . Dediğim gibi ismini hatırlamıyorum .
K-1997 Eyvz merhaba bende şuan gonalf kullanıyorum klomen kullandım işe yaramadı doktorum klomenden sonra 4 gün gonalf verdi bakalım cuma ya büyümüş olucak mı
Eyvz K-1997 ben bir şey diyemem her bünye farklıdır . Rabbım yüzünü güldürsün inşallah. Dua etmekten başka bir şey diyemem
Mine38 Benim aşılamamın 6.günü adetin 5.günü letu kullandım 12.günü 3 yumurtam 18mm 19 mm boyutuna geldi .ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 14.günü mikroçip aşılama yaptırdım. Ayın 15ini bekliyorum zaman geçmiyor
K-1997 Mine38 inşallah pozitifi görürsün kuzum ya beklemek zor valla inşallah benim de yumurtam büyür iğneden sonra gün beklerim cuma günü adetimin 14. Günü inşallah büyümüş olur
sdkshn K-1997 Femara kullandım 5 gün pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum bekleyeceğim artık bir tane yumurtam büyüdü 20 mm olmuştu inşaallah tutar 🙏
Kelebegimveben sdkshn insallh tutar çünkü bende çok kullandım femarar duphaston klomen ovitrelle baya kullandım ama olmamıştı normal bi şekilde oldu insallah tutar canim
Kelebegimveben sdkshn insallh tutar çünkü bende çok kullandım femarar duphaston klomen ovitrelle baya kullandım ama olmamıştı normal bi şekilde oldu insallah tutar canim