Merhaba arkadaşlar bendgim 3 aylık bugün hasta oldu ateşi cikti avile goturduk doktor bakti faln sonra bana dediki down sendromlu bebek mi ikili üçlü nasil cikmisti dedim hepsi temiz dedim sadece kizimin gozu biraz cekik burnuda baskin aslinda bize göre normal hamileyken sadece ense kalınlığı sinirda denmişti ama özelde gittim her şey normal dendi down sendrom belirtisi herhangi bişey yok dediler çocuğum gayet saglikli emiyor içime kuşku düştü uyuyamiyirum öyle bişey olabilir mi ya bastan farkedilmez miydi

NovaVina_, başlığı Down Sendromu Süphesi ? olarak değiştirdi.

Down sendromu doğar doğmaz belli oluyor canım. Eğitimleri bile 2 aylıkken başlıyor. Ama silik down sendromu diye bişey de varmış hafif oluyormuş. Bunu anlamak için takip etmek gerekir

Ayselucr geçmiş olsun. Umarım güzel haberler alırsınız doktorlardan aklınızda şüphe kalırsa başka doktora gidin.

Ayselucr down sendromu sonradan oluşan bir rahatsıslık değildir anne karnında bellidir. Zaten down sendromlu olup olmadığını yiz hatlarından bile anlarsınız hiç mi görmediniz down sendromlu bebek veya çocuk? Ayriyeten emme vs ile alakalı bir durun da değildir mzelneğitim görmesi herkese beyni yaşıtlarından daha geç gelişecek olan engelli bireylerdir. O nasıl doktormuş öyle de bunu anlamayıp sizi iyice korkutmuş korkmatın öyle birşey olsaydı ilk doğduğu zaman öğrenirdiniz

annesinincivcivi1 ya bilmiyorum bana da öyle geldi bugün bayaa arastirdim parmakları ayrik olurmuş ayak öyle bisey yok kizimda diz kapaginin kemikleri yokmuş mesela bide esimin de gözü cekik ona çekmiş zaten ya bu doktorlar neden böyle ya

e_blue_sky_a ya ben tekrar doktora sormaya gittim hani suphe soktunuz aklima gibisinden gece doktoruydu gitti ama yarın sağlık ocaagina gidicem

Yigit_Yagiz_Moms evet öyle bişey oluyormuş ama hani sonradan olan bişey degilki dogustan olan bişey kemikleri falan eksik oluyormuş kizimin burun kemigide var bilmiyorum ya haram oldu her şey kafama takmaktan

tugcesakzci ben hiç down sendromlu bebek görmedim fotolardan gördüğüm kadariyla bencede önceden olusan bişey benim her seyim temizdi ikili üçlü tarama kist vardi kafasinda o da geçti topuk kani vs hepsi de temiz kizimin fotosunu nasil koyacam bilmiyorumki sizlerde baksaniz

Ayselucr sağ üst köşede fotoğraf yükle var oraya yükleyip linkini burada Paylaşabilirsiniz. Ama dediğim gibi ta anne karnında bellidir, farklı olduğunu zaten anlarsınız ki çıkardı topuk kanı vs ilk doğduğunda muayenede sonradan oluşmaz down sendromu doğuştandır

Ayselucr 2 aylık bebek gördüm hastanede geçen hafta kıyamam kurban olurum minicik biseydi yani o zaman bile belliydi 3 aylık farketmemek çok tuhaf üzmeyin kendinizi doktorlar yanılıyor bazen annesi

Fotografi paylasamiyirum sağ üst koseyede basiyorum neden olmuyo

Ayselucr sol üst köşeye basıp resim yükleye girip istediğiniz fotoğrafı seçip bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın