Kızlar 2 ay 8 gün önce doğum yaptım 40 ımdan sonra temizlendim lekem falan kalmadı daha sonra eşimle korunmasız ilişkiler yaşadım 5 gün önce leke gördüm regl başlangıcı diye düşündüm fakat regl olmadım kasık ve bel ağrım var halsizlik ve uyku hali içindeyim sanki regl olcak gibi ama olsaydım bu zamana kadar sökülürdü yani sizce test yapmalı mıyım 😧

Mervekaram22 yani bir anda çocuk olur mu yoksa doğumdan sonraki regl leke olarak sayılır mı yoksa normal regl gibi mi olunur

ASE6154 doğumdan sonraki regl leke olarak sayılır mı yoksa normal mi gelir onda emin olamadım

likapaa53 sadece dediğim gibi leke gördüm ilk yumurta çatlamasında hamile mi kaldım noldu anlamadım ki

mmeliikee yanı bile bile lades canım korunmasız ilişki yasadiysan gebe olabilirsin kırkı çıkar çıkmaz hamile kalan çok var ben ikinci oğlumda leke leke görmüştum hamile olduğumu öğrenmiştim test yaparsan belli olur

mmeliikee niye korunmadiniz ki benim 40 çıktı doktora gittim yumurtlaman başlamış korun mutlaka dedi ve ben 7 ay regl olmadım ona ragmen yumurtlama oluyormus

Bende Doğumdan 3 buçuk ay sonra hamile kaldım yapın isterseniz