likapaa53 sadece dediğim gibi leke gördüm ilk yumurta çatlamasında hamile mi kaldım noldu anlamadım ki

mmeliikee yanı bile bile lades canım korunmasız ilişki yasadiysan gebe olabilirsin kırkı çıkar çıkmaz hamile kalan çok var ben ikinci oğlumda leke leke görmüştum hamile olduğumu öğrenmiştim test yaparsan belli olur

mmeliikee niye korunmadiniz ki benim 40 çıktı doktora gittim yumurtlaman başlamış korun mutlaka dedi ve ben 7 ay regl olmadım ona ragmen yumurtlama oluyormus

Bende Doğumdan 3 buçuk ay sonra hamile kaldım yapın isterseniz

mmeliikee 5 6 gün olsaydı kanamanın devamı olabilirdi ama bu onunla alakalı değildir.

ASE6154 dimi zaten baya temizlendim 25 gün sonra leke gördüm regl oldum sandm devamı gelmedi

mmeliikee yinede bir kesinliği yok gebelik gibi dursada en iyisi test yapın

mmeliikee inşallah gebelik yoktur daha bebişin çok minik çünkü bundan sonra çok daha dikkat edin bence

mmeliikee hamilelik için zaten bayagi calismissiniz?? Sadece neden bu bebek daha anne sütü içmeden diğerini doğuracaksin

Kanatsiz_1_melek yok aslında çalışmadım benim tüplerim dar normalde bebek olmuyor tüp bebek gebesiyim yine de ihtimal var tabi yok değil bizde olmaz diye ama suanlık bir kesinliği yok olursa da bizim için güzel bir mucize olur ☺️