zeyno_mehmt Mlk2304_ eflin cennete açılan kapı deniliyor ama araştırınca anlamı güneşin batması demekmiş. Bizde 8. Ayımda vazgeçtik bu isimden
Aminealeyna hilal3594 iki kizimin adunin birlesimi olmuss ilk kizim amine defne ikinci kizim meryem bade olacak nasipse sağlıkla gelsinler ❤️
123bebek-21 Happy_123 benim de şubat sonu gelicek kızım inşallah bizde sonunda efnan karar verdik cennetteki güzel gözlü kız anlamına geliyor 🥹♥️
Memuranne2 Yorumlar ve isim önerileri hep aynı hep aynı isimler. İnsanlar neden bu aynı isimleri seçiyor anlamıyorum. Çok güzel eski isimler var. Yada daha güncel anlamı olan isimler. Kızımın adı Miray ocakta doğum var bu kızıma karar veremedik
Eylulpera gokyuzununogrencisii birgün kızım olursa bende Eylül adını vereceğim eşimle hayalimiz 🙂🤗 sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🌹☺️
Mmnj 2 gün sonra doğum inşallah kızma isim hala tam net bisy bulamdk 🤣 eşim diyor amine ben diyom ahsen doğunca kız diycez bi süre
SuheylaCihan Mmnj Amine Ahsen olsun canım o zamab :) benim kızımın adı Ahsen Vera Ahseni çook seviyorumm