Bernush Zeynep1216 Hiç arya ismi geçmiyor derken denk geldim :) Kızım olursa eğer Arya koymak istiyorum bende.
cgdmasyam Happy_123 33+5 Asil duru olcak nasipse ben kızlara daha çok yakıştırıyorum asil ismini 😊 diğer kızımın adı da Asya Mina 🌸
berenn02_ Happy_123 benim de Şubat sonu doğum olacak inşallah ilk kızımın ismi berensu buda kız Zeynep erva koymayı düşünüyoruz🌸🙏🏻
Selcanunal2004 Happy_123 bizde nisan sare düşünüyoruz :) Nisan ayı eşimle bana uğurlu geldiği için Nisan düşündük. Sare de saf ve temiz olan demek diye düşündüm ❤️❤️
Eylulpera gokyuzununogrencisii birgün kızım olursa bende Eylül adını vereceğim eşimle hayalimiz 🙂🤗 sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🌹☺️
gokyuzununogrencisii Eylulpera yaa teşekkür ederim çok 🙏🏻🌸 inşallah sağlıkla kolaylıkla Rabb’im nasip etsin sana Eylül’ünu ❤️❤️
Fatma1533 Benimde nasipse 12 şubat haftası gibi olacak. Ben de isim konusunda ne yapacağım bilemedim. Aklımda birkaç isim var ama işte bu ismi koymalıyız diyemedim. Bu üç isimde içime tam sinmiyor işte bu diyemedim henüz İnci Gökçe Ece
Esra_4774 Happy_123 Şevval düşünüyorum Nisan sonu gelecek bebeğim ama Elvin de kalbimi çalıyor bakalım nasip 🥰🤲