Dodomom Melike_4949 sabah dediğim 5 den sonra zaten 5 kadar uyuyamıyorum. 22 haftalik olduk küçük kızım arkanı dön diyor tombik kadın olmuşsun diyor ya 🤣
Melike_4949 Dodomom 😅😅 masallah ona ya bebek var ondan deseydin bende öyle sabah ezanından 9 a kadar uyuyorum biraz
Dodomom Melike_4949 biliyor çok kıskanç napacam bilmiyorum Boncukk123 benim eşim 2 de dükkanı kapatıyor en geç. Yemek vs dizi derken 5 oluyor saat benim yüzümden uyuyamıyor 🤣 git başka odaya diyorum yok diyor
Boncukk123 Karasevdam beş bardak su içip on defa abartısız tuvalete gidiyorum canım 2 litre içtiğimi düşünürsek sen hesab et gece gündüz kac ediyor 🥹 en cok gece boyu tuvalete kalkmamayı özledim sanırım daha 15+6 yim bu arada son aylarda tuvalette yatılıyormus 😅 hamd olsun yine de
Boncukk123 Dodomom ben eşimi derin uyurken görünce sinirleniyorum 😂 ben sabaha kadar 1 saat arayla kalkıyorum net 😅
Cerenpekel Karasevdam sadece yüz üstü değil sağ tarafıma yatmayı, oğluş o tarafa tekme attığı için yatamıyorum. Sosis salam yemeği Kola içmeyi Doyasıya mayonez yemeyi Rafadan yumurtayı 🥲 Benim 1 günüm kaldı pazartesi doğum yapacağım Allah nasip ederse hastaneye sosis tabağı söylemeyi düşünüyorum 🤣
cnsuozz Karasevdam kesinlikle yüz üstü yatmak ne büyük bir nimetmiş ya insan gidince anlıyor kıymetini 😂😂
Beeyzanurr Karasevdam sigara icmek Asitli icecekler esliginde yemek yemek Cips yemek Bol bol sucuk yemek:((
Beeyzanurr Karasevdam Pastorize edilmemis süt ve süt ürünleri Salam sosis tarzi islenmis gidalar Asitli icecekler, İyi pismemis et tavuk yumurta vb seylerin yenmesi riskli bulunuyor ama tabi yiyenler vardir saygı duyuyorum
yarencaliskan Karasevdam herşeyi özledim hamilelikte aşırı kısıtlanıyorum resmen 2. Gebeliğim 2.dede insan gibi yemek yiyebilmek midemin bulanmaması duygusal bozukluk yaşamamayı tek yastıkta yatmayı vücut ağrıları çekmemeyi her işe yetmeyi özledim süslenip püslenip gezmeyi özledim eski kıyafetlerimin içine girmeyi özledim 🥲🥲 33 haftalık olduk Allahın izniyle son gebeliğim olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kavuşun