Esra_Omer_21 Karasevdam hamile olmadan öncede yüz üstü yatmıyodum o yüzden uykudan yana sıkıntım yok aslında sakındığım bişeyde yok her şeyi yiyorum 😂
Mihrimavi Karasevdam hareketli olmayı hoplayıp zıplamayı istediğim her hareketi rahatça acı çekmeden yapmayı bel ağrısı yaşamamayı afedersiniz ama alaturka tuvaleti bile 😂en çok da yüzüstü yatmayı vs vs vs
1prensesannesi__ Karasevdam ay bende yüz üstü yatmayi ve kola icmeyi cok severim kola bagimlisiyim ama bebegimin sagligi icin kolayı birakmam gerek yüz üstü yatabiliyorjm yeniyim ama en cok onu özlicem bende 😅 bide agrisiz uyumayi simdiden agrilarim var heryerim agriyo 😂
AzcikMantikliOlun Karasevdam yüz üstü uyumak, nefes nefese kalmadan merdiven çıkmak, her gittğim yerde tuvalet aramamak, çoraplarımı rahatça giyebilmek 🤣🤣🤣🤣
AzcikMantikliOlun naneliseker_ bacım daha geçen gün kahveyle baklava yiyordun ne ara bıraktın türk kahvesini 🤣🤣🤣🤣
naneliseker_ AzcikMantikliOlun Türk kahvesi değildi o dibekti yarisi bacım. Ve içemedim tiksindiğim icin. Siz taktınız benim cikolatama baklavama kahveme ? :)
Esmam_ela25 Karasevdam yemek yemeği gebe kaldığım günden beri adam akılı yemek yemedim midem falan bulanmıyor ama iştahım kapandı 4 aylık olduk hiç kilo almamışım kafama takıldı iyice 😕