Karasevdam Kizlar hamilelikte en çok neleri özlediniz..mesela yüz üstü yatmak..kola içmek vs gibi☺️ ben daha çok yeniyim ama en çok yüz üstü yatmayı özlicem sanırım ☺️
Melike_4949 Karasevdam istediğim herşeyi yiyebilmek rahat rahat hareket edip uzanmak 😅 tuvalete sık sık gitmemek özellikle
AzcikMantikliOlun naneliseker_ bacım daha geçen gün kahveyle baklava yiyordun ne ara bıraktın türk kahvesini 🤣🤣🤣🤣
Dodomom Melike_4949 Evet yaaa sabaha kadar 5 4 kere gidiyorum eşim ne işler çeviriyorsun diyor birde 🤣
Melike_4949 Dodomom 4 5 az kalır sabaha kadar belli araliklarla gidiyorum 😅😅 he birde bir sağa sola dönmekten uyuyamıyorum
Boncukk123 Dodomom ben eşimi derin uyurken görünce sinirleniyorum 😂 ben sabaha kadar 1 saat arayla kalkıyorum net 😅
gamzecgr Karasevdam yüz üstü uyumak,Jean giymek,paldır küldür düşünmeden hareket etmek 😂 insan gibi sürelerde tuvalete çıkmak ve deliksiz uykular direniyorum az kaldı 😂
Beeyzanurr Karasevdam Pastorize edilmemis süt ve süt ürünleri Salam sosis tarzi islenmis gidalar Asitli icecekler, İyi pismemis et tavuk yumurta vb seylerin yenmesi riskli bulunuyor ama tabi yiyenler vardir saygı duyuyorum
Esilamm Yüzümün güldüğü, insanların benden şikayetlenmediği günleri özlüyorum. Kimseye tahammülüm olmadığı için herkes benim asık suratımdan şikayetçi ve ben artık yoruldum. Kimse anlamıyor elimde değil yüz ifadem
nazazra24 Karasevdam ben yüzüstü yatmayı aşırı özlüyorum büyüdü benimki bi akşam bilmeden yattım karnıma battı garibim hemen çevirdim kendimi korkudan sigara vs tüketmiyorum kola kahve de ölçülü tüketiyorum ☺️
tgbadlgzr Karasevdam zayıf olduğum zamanı(+16) 😂 kot pantolon giymeyi Gece Rahatça uyumayı sağa sola dönerek 😬 Sigara kahve 🤍
Dodomom Melike_4949 sabah dediğim 5 den sonra zaten 5 kadar uyuyamıyorum. 22 haftalik olduk küçük kızım arkanı dön diyor tombik kadın olmuşsun diyor ya 🤣