Asil28 miniklerinannesii00 hayırlı olsun tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🥰 isim önerisi, Eralp, Gökalp, Alp 🥰🥰
miniklerinannesii00 Gulbahar47 amin kuvözde bırakmak zor ama evimize geleceğini biliyoruz çok şükür 🥰
miniklerinannesii00 Taze kaç haftalık doğdular? Büyük bir maraton beni bekliyor. Sütüm henüz çok gelmiyor artırmaya çalışıyorum
Taze miniklerinannesii00 34 haftalık dogdular.. sürekli sağıp dondurucuya atın bol bol sıvı tüketin olur sütünüz inşallah
miniklerinannesii00 sila_42yigit yok canım henüz eve gelmediler ama kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz yardımcı olacak.
BirazbundanBirazondan1 miniklerinannesii00 hayırlı olsun. Yardımcınız olmanıza çok sevindim. İkiz bakmak çok zor. Ablamın İkizleri var. Onlarda erken doğdular. 29 hafta. 1 ay kuvezde kalmıştı. Şimdi 16 yaşındalar. Üçüzler daha zordur. Biz 5 kişi zor yetişmiştik. Biraz göz korkuttum ama sonu güzel
Mavideniz26 miniklerinannesii00 ailenizde genetik mi ikiz ucuzler yoksa tup bebekle mi oldu.hayirli evlat olsunlar insallah canim gecmis olsun
miniklerinannesii00 Taze benimkilerde dursaydı 34 haftalık olarak planlamıştık doğumu ama durmadı yaramaz bebişler 32+2 de gelmek istediler 😌 evet sürekli sağıyorum şimdilik süt gönderiyorum dondurucuya atmaya fırsat kalmıyor üç tane olduklarından🙂
Taze miniklerinannesii00 maşallah kiloları gayet ii .. mama seçimine çok dikkat edin biberon ve emzik seçimine .. ben çok araştırdım
Pnr84 miniklerinannesii00 çok teşekkür ederim beni neler bekliyor diye sürekli düşünüyorum🥺 inşallah zaman çabuk geçer bende hayırlısıyla kucağıma alırım. Şuan tek sorunum ne yesem midem çok rahatsız oluyor
miniklerinannesii00 Pnr84 evet ben kaç kutu gaviscon bitirdim bilmiyorum. Yatmadan önce maden suyu içiyordum o iyi geliyordu. Hiç korkma bana herkes şaşırdı nasıl taşıdın diye ama ben son 2-3 hafta çok zorlandım.
miniklerinannesii00 BirazbundanBirazondan1 hiç korkmuyom çünkü sağ salim doğdular ya illaki zorlukları olacak başta kabullendim ben🙃
eveb19 miniklerinannesii00 Hayırlı, sağlıklı,güzel ömürleri olsun 🥰 Rabbım sağlıkla kavuştursun yavrularınıza 🧿
ikizprensesannesi @miniklerinannesii00 Maşaallah sağlıka sıhhatle kavuşun inşallah 🌸🌸🌸Kolaylıklar diliyorumm💞💞💞
Bukre_ miniklerinannesii00 Allahım size ve ailenize bağışlasın, analı babalı büyüsünler maşallah♥️ En kısa zamanda kucağınıza alıp kavuşmanız dileğimle 💕
S_B6606 miniklerinannesii00 oy maşallah Allah saglik sihhat versin inşallah bi an once yaniniza alirsiniz💜
Nesrin-57 Maşallah canım sağlıkla büyüsünler 🫠🥰iki haftaya eve gelirler tahminimce 💐💖Çok zorlu bir süreç olacak ama el birliğiyle üstesinden gelirsiniz inşallah💙💙🤲🤲
Demetrana miniklerinannesii00 RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin üçünede hayırlı sağlıklı uzun güzel ömürler dilerim RABBİM bahtlarını açık etsin inşallah canım 🤲❤️