Merhabalar. Aceleci üçüzlerimin doğumunu paylaşmak istiyorum. Şimdiye kadar hep devlet takipli olarak 32+1 haftaya kadar geldim ilk özeldeydim sonra devlete yönlendirdiler ama arada özele de muayene oluyordum. Çarşamba günü kontrolümde doktorum hastanede kuvözde yer olmadığını bize başka hastanede kuvöz bulmamız gerektiğini söyledi yoksa doğum olursa bebekleri kaybederiz dedi. Biz hemen özeldeki doktoruma geldik anlaştığı hastanede yer buldu. Ama 34. Haftada doğumu planlamıştık doktorum ne olur olmaz diye anestezi işlemlerini kan tahlillerini yaptırdı herşey hazır olsun diye. Çarşamba günü hemen ciğer geliştirici vuruldum perşembe günü de vurulacaktım. Perşembe sabahı belimden sancılar giriyordu iğne vurulmaya gideceğim için sancılarımı takip ettim. İğneden sonra doktorum hemen nstye aldı bir baktık kasılmalar var doktorum ben seni gönderemem bu kasılmalar artar gece olmadan gün içinde halledelim dedi. Gece suyun gelir riske atmayalım diye acil sezeryana aldılar. Hem korku ve heyecanla stres yaptım ağlama isteği geldi ve en önemlisi bebeklerime birşey olacak diye çok korktum. Hemen doktorum geldi spinal anestezi olacaktım. çok korkuyordum ama beklemediğim bir şekilde bu kadar mı dedim hatta sonra bir rahatlama geldi ne ara başladılar anlamadım bile bir baktım tek olan bebişimi sağ tarafımda çıkarmışlar ağlıyor 17:25 geçe ikizlerim ise bir dakika arayla 17:26 geçe dünyaya geldiler. Üçü de birden ağlıyorlar öyle görünce çok kötü oldum çünkü kucağıma koymadan hemen kuvöze aldılar. Ama dünyanın enn en güzel duygusu diyebilirim. Şimdilik ayrıyız ama bir araya geleceğimize inanıyorum. Hiç korkmayın anneler evet ağrı sızı oluyor ama herşey gelip geçiyor. En önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması 🥰🥰 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin♥️